Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кърмене и захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 159

Как мога да позная дали кърмата от фризера е ОК?

Днес взех кърма от преди 2-3 дни от хладилника - не мирише лошо, но някакси ми се вижда солена на вкус.
Не съм я дала, но може би скоро ще ми се наложи да ползавам тази от фризера, защото след кърмене мойта бебка сякаш си остава гладна.

Мамите с опит - дайте съвет..
Цитирай

на изток от рая

Мнения: 865
Солена?Странно.Кърмата обикновено е сладникава на вкус.Аз не бих дала ако е с променен мирис.Пробвай кърмата преди да я замразиш дали е странна  на вкус ,за да знаеш от замразяването ли и става нещо.
Цитирай

Варна

Мнения: 443
Ако е стояла в хладилника (не фризера) 2-3 дни не я давай. До колкото знам в хладилник може да се съхранява до 24 часа, макар че аз съм стигала най-много до 12. Във фризер държах около месец, месец и половина - нямаше проблеми.
Цитирай

София

Мнения: 1 502
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1047/
Цитирай

Сф

Мнения: 1 170
Сладникава- може, със странен мирис- също, ама солена Shocked ... странно. А и ако говориш за хладилник, а не фризер, по- добре не я давай, 2-3 дена са много Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 7 176
Фризера ни беше пълен-3 чекмеджета с кърма Mr. Green
При -18градуса, беше годна година след замразяването Peace
Солена Rolling Eyesстранно..не ми се е случвало..е, не съм опитвала всичката..в общи линии преценявах на мирис и вид, но не съм имала проблем.
Размрарявах на водна баня и я правех предимно с каши и карт.пюре.
Цитирай

София

Мнения: 534
Толкова дълго в хладилник не съм я държала - събирах през деня и замразявах вечерта.
Във фризера съм я държала 9 месеца и беше ОК. След размразяването наистина има малко по-различен мирис, но не на развалено и не е била солена.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.