Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 ноем. 2007, 17:10 ч.
  • Преглеждания  481  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 375
    Понеже вчера правих тази харесвана вкъщи (макар и постна) чорба и още вчера й се видя сметката Laughing, споделям рецептата:

2 стръка праз
4 картофа
250 г печурки
30 г масло
1 кубче зеленчуков бульон
1 яйце
1 к. ч. кисело мляко
копър, магданоз

   Нарязаните праз и картофи се задушават в маслото 3-4 минути, прибавят се нарязаните гъби и се задушават още 3-4 минути. Заливат се с 2 л гореща вода и се варят 20 мин. на слаб огън. Добавя се кубчето зеленчуков бульон и подправките и чорбата ври още 5 мин. Застройва се с яйцето и киселото мляко.

Реклама
# 1
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 818
Рецептата ти  Hug ми напомни гъбената чорба специалитет на брат ми вкъщи, ще му я искам и ще я публикувам и аз, само че неговата е с доста магданоз  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт