Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Варна

Мнения: 269
Тъкмо го опекох и сега изстива, но ми възникнаха няколко въпроса, а не намерих отговора в темата за кекса, та да ви попитам, ако може?
1. Пише като изстине да се увие във фолио - за какво фолио става дума - алуминиево или пластмасово Embarassed?
2. Като го прибера сега трябва ли да го надупча отгоре, за да попива по-добре алкохола?
3. Трябва ли сега преди да го скрия да го напръскам с ром или чак след два-три дни?

Много ме е срам, ясно ми е, че въпросите ми са повече от глупави, но толкова му се старах на този кекс, че сега много се притеснявам да не го окепазя Confused 35
Цитирай

ВАРНА

Мнения: 207
И аз искам да попитам дали става да се замени коняка с някакъв друг алкохол,ликьор?И като се пече 2-3часа на каква температура?
Цитирай

София

Мнения: 503
Аз за първа година го направих, така че не не съм особенно надежден източник, но все пак:
1. Увих го в алуминиево. Въобще не се сетих че може да става въпрос за стреч фолио  Embarassed А го правих преди около три седмици и за сега изглежда страхотно  Laughing
2. По рецептата като се изпече се надупчва на няколко места и се залива с 5с.л. ром и се оставя половин час. После се вади на решетка до пълното му изстиване и тогава се прибира. При последващите поливания не съм го дупчила наново - не мисля че има нужда.
3. В две отговорих  Laughing
4. Аз замених коняка с ликьор  Laughing Много добре мирише  Laughing
5. На 150 градуса.
« Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 12:42 от nadia* »
Цитирай


Мнения: 157
И аз имам едно въпросче.Моя кекс го направих преди 10 дни и отлежава  а като го изкарах да го напръскам беше твърд и тежък.И вашите ли изглеждат така?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.