Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пловдив

Мнения: 867
Снощи изпробвах една рецепта и понеже резултата беше страхотен реших да я споделя с вас!

За тестото:
200 мл топла вода
200 мл топло мляко
20 гр.мая, 1ч.л сол, 1 ч.л. сода
брашно около 600-700 гр.
В топлата вода се разтваря маята, докато шупне и след това се замесва меко тесто, което се оставя да втаса около 40 минути.

Плънката
200 гр.сирене
150 гр.кашкавал
4-5 глави лук се задушават с малко мазнина и водичка,докато са почти готови и се изпари водата.

В намазнена тавичка се разстила тестото, отгоре се натрошава сиренето, лукът, кашкавалът на кубчета, отгоре се залива 2 яйца и 3 с.л кисело мляко-пече се в предварително загрята фурна на около 200 гр. Получи се страхотна комбинация и сочна плънката.

За тези които не обичат лук, може и без него и пак става страхотно, като може да се добави и малко топено сирене.
Също сполучливо решение е да се добавят задушени гъбки към плънката.
 
Цитирай

BABYLAND

Мнения: 3 393
Мерси за рецептата.   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.