Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
  chef Здравейте,
имам нужда от вашият опит. Как да приготвя на принцесата пуешки дроб или пък не е хубав и да не си губя времето, моля ви за мнение??? Praynig
Цитирай

Левият бряг на Арда

Мнения: 157
Той е като пилешкия, само мъничко по-твърд като че ли. Не намирам особена разлика. Може да го направиш на супа, печен в гювече с масло и тн.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Както пилешкия....задушен с лук и подправки,или с ориз, или топнат в брашно и сложен в намазнена тавичка и после във фурната....МЕжду другото къде намери толкова много пуешки дроб...не съм виждала да се продава.... newsm78
« Последна редакция: пн, 26 ное 2007, 10:44 от TheNMaster »
Цитирай
донесе ми го нашата баба Smile те си гледат пуйки специално за принцесата, но са мноооого и сега вече блокирах от идеи за приготвяне  newsm78 , а техните дробчета дали са богати както свинския или...може ли да ми дадете рецепта как да го сготвя в гювече с масло?
благодаря предварително
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Ами най-лесното е да измиеш дробчетата,слагаш ги в съда,добавяш малко джожден,черен пипер 1 щипка,масло и печеш.Когато е готово тогава солиш и наръсваш с пресен магданоз при сервиране....
Цитирай
  bouquet супер много благодаря ще пиша скоро как е минал обяда  Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Печеш с капак и накрая го махаш само за цвят да се запекат.Може и картофено пюренце да спретнеш....  bouquet
Цитирай
стана супер вкусотия много благодария TheNMaster Smile а останалото реших че ще и го сваря и ще го пасирам за пастетче, ама какви подправки дасложа, please advice Smile
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Ееее БРАВО !   bouquet . А за пастета виж това дали ще ти хареса...
http://www.pastet.com/
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.