Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ДОБРИЧ

Мнения: 39
    Ето и една рецепта и от мен:
 
    1 пакет пилешки дробчета,
    3 глави лук,
    1 зелена чушка(може и замразена от фризара),
    1 малка заквасена сметана,
    1пилешко бульонче,черен пипер и чубрика.

    Измивате добре дробчетата и ги оставяте да се поотцедят около 30 мин от водата.Слагане в тенджарка олио да се сгорещи.Прибавяте нарязанате на ситно лук и чушката.Пибавяте дробчетата и бульончето.Като поизври водата и започнат
да се запържват слагате сметаната.Само след около 2-3 сваляте от котлона.Прибавяте подправките.
    P.S.Може към сметаната да прибавите 2-3 парченца топено сирене.

    ДОБЪР АПЕТИТ!
Цитирай

София

Мнения: 5 000
    Ето и една рецепта и от мен:
 
    1 пакет пилешки дробчета,
    3 глави лук,
    1 зелена чушка(може и замразена от фризара),
    1 малка заквасена сметана,
    1пилешко бульонче,черен пипер и чубрика.

    Измивате добре дробчетата и ги оставяте да се поотцедят около 30 мин от водата.Слагане в тенджарка олио да се сгорещи.Прибавяте нарязанате на ситно лук и чушката.Пибавяте дробчетата и бульончето.Като поизври водата и започнат
да се запържват слагате сметаната.Само след около 2-3 сваляте от котлона.Прибавяте подправките.
    P.S.Може към сметаната да прибавите 2-3 парченца топено сирене.

    ДОБЪР АПЕТИТ!
Ааа да наистина е вкусно,само,че аз слагам вместо чубрица джоджен(гюзум както му се вика в  тоя край)    bouquet
Цитирай


Мнения: 7 473
Хубава рецепта   bouquet
Цитирай

край морето

Мнения: 3 623
Обичам дробчета и ще тпробвам твоята рецепта  Laughing
Цитирай

Sofia

Мнения: 7 147
  Това е много хубава рецепта.Досега съм я правила  не с чушки, а с гъби.
  Ще опитам и с чушките! Very Happy
Цитирай

Русе

Мнения: 4 406
ахъм, да, ще пробвам това, благодаря за рецептата.
солят ли се предварително дробчетата?
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Моят съвет е да не се соли дроб предварително,защото става твърд.Чак след готовност тогава се соли.Независимо за какъв дроб става дума...пилешки пуешки.свински телешки.....
Цитирай

ДОБРИЧ

Мнения: 39
Не се солят предварително.Прибавя се едно пилешко бульонче към края,
а ако ти се стори безсолно сложи и малко сол.
Цитирай
ideqa naistina mi dopada obujavam drob4eta i 6te opitam
Цитирай

Добрич

Мнения: 1 117
Копвам си рецептата Smile Имам едно пакетче дробчета и се чудех как по-различно да го сготвя  SmileБлагодаря за идеята
Цитирай

Sofia

Мнения: 7 147
Моят съвет е да не се соли дроб предварително,защото става твърд.Чак след готовност тогава се соли.Независимо за какъв дроб става дума...пилешки пуешки.свински телешки.....
       newsm78
       Пак нещо ново!Не го знаех този трик! А е хубаво да се знае.Very Happy
Цитирай

някъде там

Мнения: 1 430
имам 1 сметана и се чудех как да я използавам ето добра идея Smile мерси
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 592
Супер, рецепта много обичам дробчета. Аз правя подобно, но с гъби вместо с чушка и не слагам чубрица на дробчетата, когато са със сметана, а шарен пипер и джоджен.
Ще пробвам твоя вариант, че нещо са ми се прияли дробчета  Flutter
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.