Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 26 ноем. 2007, 22:20 ч.
  • Преглеждания  3 184  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 632
Наскоро си купих сач, но още не съм го ползвала. Като си поръчваме в заведение ми се струва, че е адски елементарно, а сега се чудя как се приготвя например пилешкото със соса и зеленчуците? Първо се готвят, пържат или нещо др. преди да се сложат в сача, знам ли? newsm78
Споделете рецепти ако сте готвили на такова нещо. Много искам да го пробвам...
Единственото което разбрах е как да подготвя самия сач преди първата му употреба. Grinning

Реклама
# 1
  • Иринополис
  • Мнения: 592
На сач съм правила яйца на очи, месо, катми, общо взето и л..но да сготвиш на сач ще стане вкусно  Mr. Green. Сача се слага на огън или жарава, майка ми го слага и на котлон- даже и на газовия.

# 2
  • София, Бели Брези
  • Мнения: 3 862
не се ли пука на газовия котлон???

# 3
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
Рецепти за сач

Доня Коприва, не се пука на газовия котлон, аз само на такъв го ползвам, на по слаб огън.

# 4
  • София, Бели Брези
  • Мнения: 3 862
Благодаря, прочетох темата с рецептите, която си дала

... и вече реших, само да ми преведат заплатата тези дни и си купувам един и аз. От толкова много време ги гледам в Метро и все отлагам...смотана работа. Този път ще си купя ако ще и камъни да падат  Blush

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 08:56 от доня КОПРИВА

# 5
  • Мнения: 506
Ако котлона е от обикновените с плочите и е по-малък от сача, не се получава добре - пече само до там, докъдето е котлона - казвам го от личен опит. Газов котлон нямам, но съм виждала да се ползва на такъв и става много добре. Аз го ползвам във фурната, която пускам само на долния реотан - целта е да се пече само от самия сач.

# 6
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 884
Благодаря, прочетох темата с рецептите, която си дала

... и вече реших, само да ми преведат заплатата тези дни и си купувам един и аз. От толкова много време ги гледам в Метро и все отлагам...смотата работа. Този път ще си купя ако ще и камъни да падат  Blush

Съвет - купи си и поставка за сача. Има ги и тях в Метро. Така можеш да сервираш направо сача на масата. ПЪк и лесно се пренася насам-натам. Аз за моя не мога да намеря поставка, защото е мнооого стар, но следващия ще е задължително с поставка.

# 7
  • София
  • Мнения: 632
Лалка,
благодаря за рецептите!
 Ще ги огледам внимателно и тези дни ще спретна нещичко. Simple Smile

# 8
  • София, Бели Брези
  • Мнения: 3 862
Благодаря, прочетох темата с рецептите, която си дала

... и вече реших, само да ми преведат заплатата тези дни и си купувам един и аз. От толкова много време ги гледам в Метро и все отлагам...смотата работа. Този път ще си купя ако ще и камъни да падат  Blush

Съвет - купи си и поставка за сача. Има ги и тях в Метро. Така можеш да сервираш направо сача на масата. ПЪк и лесно се пренася насам-натам. Аз за моя не мога да намеря поставка, защото е мнооого стар, но следващия ще е задължително с поставка.

задължително, благодаря  Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт