Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Искам бебе
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бургас

Мнения: 301
Изследванията на LH ,FSH ,ESTRADIOL са правени на трети ден от цикъла моля ви помогнете ми да ги разчета ,разбира се че ще отида и при гинеколога си но първо да получа малко просветление тука

LH 7.34    референтни стойности 1,9-12,5
FSH  7,23    референтни стойности  2,5-10,2
ESTARDIOL  180.6  референтна стойност  46-607

Благодаря предварително за помоща!
Цитирай


Мнения: 3 848
На мен ми изглеждат добри. Доколкото знам е хубаво ЛХ и ФСХ да са близки по стойност. За Естрадиола нищо не мога да кажа, но виждам, че и той е в норма.

Успех ти желая!  Smile
Цитирай


Мнения: 2 309
Изглеждат добре,но когато аз си пусках тези изследвания реф.с-ти бяха подробни.В смисъл - овулационна,фуликулярна,лутеална фаза със съответните единици Thinking
Цитирай

София

Мнения: 853
Ако това са границите за фоликулярната фаза, може да считаш че резултатите ти са идеални. Желая ти успех, мила!!! Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.