Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 154
Миналата седмица милото се върна с един такъв рибок вкъщи. За тези, които като мен не знаят що  за чудо е това - вид плска дънна риба. За щастив, освен с рибата се прибра и с рецепта за нея, получена от продавачката. Сам изяви желание да я сготви точно по този начин и се получи нещо страхотно вкусно. Споделям рецептата с вас от негово име:
 
1 бр. морски език (около 2 кг) - задължително помолете в магазина да му одерат кожата, ако купувате пресен
2 -3  домата
1 лимон
1 - 2 чаши бяло вино
1 -2 опаковки топено сирене

Разполагате рибата в намазнена с олио или зехтин тавичка. Отгоре я покривате с резенчета домат, топено сирене и лимон (той  е по желание). Заливате с бялото вино и печете в предварително загрята на 220 градуса фурна около 30 - 40 мин.. Месото на тази риба е много вкусно, има доста кости, но са големи и не смущават изяждането и. Сосчето също е прекрасно.

Надявам се, да ви хареса - лесно, вкусно и не много скъпо!  Smile
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.