Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 656
Вчера бях на интервю. Стана въпрос за командировки в чужбина, по време на които аз ще получавам "допълнително възнаграждение" в размер на 12 евро, с които мога ако искам да си пазарувам храна през деня, тъй като всичко друго ми е осигурено.
 Thinking
Питам господин лъва дали като скоча на клона 12те жълъда ще ми стигнат за храна през деня, а той отговаря "ако видя че не ви стигат може да ви дам и още, но вие в този момент няма да работите активно и да сте продуктивна за фирмата, а като станете изключително продуктивна може и до 30 евро да ви даваме". Погледнах после господата търсят и други специалисти за работа на другото дърво, дето е с корени в чубина и чужбински дъжд го вали и чужбинско слънце го грее. Предлагат плащане 1500 месечно.

Е хубаво, ама тук на земята намерих листо, на което пише, че е задължение на лъвовете да ми осигуряват 35 жълъда на ден за дневни разходи, при това не като "бонус".
Пратих кукувичката да донесе на лъва за моята информираност относно полагащите ми се жълъдчета, и че скътаването на останалите жълъди всъщносте нарушение на законова разпоредба.
През цялото време се чувствах като маймуна, която искат с трици да ловят, имаше такива проблясъци в погледите на лъвовете.

Вие как бихте постъпили?

# 1
 • Мнения: 2 161
Бих им казала,че предпочитам банани.

# 2
 • София
 • Мнения: 5 349
Бих им казала,че предпочитам банани.
Joy Joy Joy

# 3
 • Варна
 • Мнения: 1 726
А, сефте! Нито си първата, нито си последната, която ще се опитат да ловят с трици. Аз даже бих се учудила ако ти бяха дали всички жълъдчета и бяха пропуснали да отбележат, че това, видите ли е бонус.

# 4
 • Мнения: 656
А, сефте! Нито си първата, нито си последната, която ще се опитат да ловят с трици. Аз даже бих се учудила ако ти бяха дали всички жълъдчета и бяха пропуснали да отбележат, че това, видите ли е бонус.
Добре, разбирам, идват тук че им е значително по-малък разход. Ама като са дошли тук нека спазват законите и разпоредбите!

# 5
 • Мнения: 2 033
Има три маймуни дето недолюбвам аз, Нищо Не Чул, Нищо Не Видял и Нищо Няма да Кажа. Поне „лъвовете” са разбрали, че не си от тях. Мълчанието на Агнетата не е добър изход. Ама те твоите животни май не са точно лъвове, ами - хиени. Сигурно са си мислили, че гладно куче и гол кокал гризе. Трай, коньо, за зелена трева, ти викат значи. Ама не знаят, че който плаща зле, плаща два пъти.

# 6
 • София
 • Мнения: 36 901
А какво стана после? Вързаха ли се други маймуни?

# 7
 • София
 • Мнения: 2 405
Дали пък не е имал предвид  12 жълъда бонус освен командировъчните? Поиска ли това уточнение?

# 8
 • Мнения: 656
Казаха "бананите имали витамини и на маймуни не се полагат, а тез маймуни, които искат банани не харесваме". Явно са намерили други маймуни, които и на трици са съгласни. Искат маймунка да работи 1 година там, като плащат 1500. Дори и в евро да е, (тук не съм съвсем сигурна) минималната заплата за там е 2000 евро. Те искат да плащат български заплати на хора, които ще живеят в чужбина... Представям си какъв "специалист" ще се навие на такава прее...ка...

Минзухар, изпратих им линк към наредбата...
В момента, в който гледах шефа в очите по време на интервюто, за да се опитам да разбера како мисли в процеса на разговора, той стана хладен с орлов поглед, сякаш моята дързост да го погледна по този начин е непростима.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт