Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 дек. 2007, 15:37 ч.
  • Преглеждания  1 525  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
 Grinning не съм правила много отдавна нищо с бутер тесто кажете ми някоя идея като за начало

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 15:40 от L е о

Реклама
# 1
# 2
# 3
  • София
  • Мнения: 2 608
Бързо, лесно, вкусно:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170946&photo=20
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170946&photo=36
В тостера- плънка по желание и само по един пласт тесто/иначе не се изпича/
 Peace

# 4
  • 1st floor
  • Мнения: 4 781
Бързо, лесно, вкусно:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170946&photo=20
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=170946&photo=36
В тостера- плънка по желание и само по един пласт тесто/иначе не се изпича/
 Peace
а как слепваш двата края? прищипваш ли ги  newsm78

# 5
  • София
  • Мнения: 2 608
Не,не ги прищипвам- просто при натиска с тостера остават слепени.При правоъгълните само леко ги притискакам с пръсти,а при кръглите- поставям двата края да са точно отдолу на тостера преди обръщането/дано си ме разбрала/

# 6
  • Мнения: 4 437


Тези ги препоръчвам горещо.Лео,от както даде рецептата съм ги правила сумати пъти.  bouquet

# 7
  • 1st floor
  • Мнения: 4 781
Не,не ги прищипвам- просто при натиска с тостера остават слепени.При правоъгълните само леко ги притискакам с пръсти,а при кръглите- поставям двата края да са точно отдолу на тостера преди обръщането/дано си ме разбрала/
разбрах те, мерси Hug

# 8
  • На небето
  • Мнения: 5 520
Аз правя солети от бутер тесто. Не знам дали искаш сладки или солени рецепти? Имам много десерти с бутер тесто. А, за солени може всякакви варианти с плънки като основно ястие. И всичко може да се пробва, което се прави с обикновено тесто.


# 9
  • 1st floor
  • Мнения: 4 781
 някой да е правил крем пита с бутер  тесто newsm78, една моя позната ми беше казвала, че пече отделно двата блата, като ги боцка предварително с вилица, защото иначе много се издуват по средата, а вътре стават кухи, по средта се слагал крема ... но не съм пробвала...ако някой знае точно как се прави и има ли някоя друга хитринка , нека каже...

# 10
  • Плевен
  • Мнения: 51
Пробвайте с кашкавал и сусам и/или маково сее, пак се навиват на руло, нарязват се и се пекат.
много често това го вечеряме и с едно айрянче, супер, ако мъжовете не са много гладни Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт