Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 33 отговора
Днес за втори път в живота си се пробвах да панирам кашкавал и нестана:((.Първия път когато се пробвах кашкавала се разтопи.Вторият път(днес) стана един такъв твърдичък и не се получи.НАРЯЗВАМ ГО  на парчета,малко по-дебели,после го слагам в брашно,яйца и пак в брашното,но уви.Как става при Вас?
Май за последен път правя такова нещо!!
Цитирай


Мнения: 1 434
Много зависи и от кашкавала не всеки  става за паниране..
Иначе аз го  панирам така  отрязвам   парчето кашкавал да не е     тънко средно на дебелина     потапям  го  в вода след  това   го  потапям   в   брашно   след това в  яйцата ,галета , пак яйце  и пържа .Вода-брашно -яйце галета -яйце    е формулата .Олиото трябва да е нагорещено разбира се Mr. Green
« Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 18:59 от bluevelvet »
Цитирай

Габрово

Мнения: 3 036
За да не се разтегли,го сложи за половин час във фризера.
Така ще остане цяло парчето.
Цитирай
Това с водата го чувам за първи път,иначе аз от фризера го извадих,по-точно кашкавала преди да го приготвя седя около час там:(
Цитирай
Явно поне още веднъж ще се пробвам  chef
Цитирай


Мнения: 1 434
Пробвай пак   и пиши  Успех  Hug
Цитирай


Мнения: 656
Опитай пак.И на мен не ми се получава всеки път-според мен много зависи от кашкавала.Аз го нарязвам,после го топя във вода,после брашно и накрая яйце.Успех.
Цитирай
Благодаря Ви,но вие каква марка кашкавал използвате за случая?
Цитирай


Мнения: 1 434
Кашкавал Драгоданово   Wink     навкус е хубав много   добър за паниране   ..
Цитирай
  bouquet
Цитирай

Абсурдистан

Мнения: 3 316
Аз панирам кашкавала така:
Парчета по 1 см ги слагам във фризера за 15 мин. През това време си приготвям в една чинийка галета, в друга яйца и в трета брашно размито с вода на гъста като боза каша.
после последователно потапям в брашно с вода,  яйца, галета, яйца. Става с дебела хрупкава коричка, а от вътре размекнат.
Успех следващия път.
Цитирай


Мнения: 1 802
Тайната е както са ти писали във панировката. И потапянето във студена вода, което е задължително. Преди и аз не го топях  и по време на пърженето се изливаше от панировката. Която пък колкото е по-дебела, толкова по- добре! Успех и да се похвалиш със добре свършена работа.   chef Не е сложно, като му хванеш цаката!
Цитирай


Мнения: 30
За панирането на кашкавала е задължително вече нарязаният кашкавал на не много дебели парчета да се държи в купичка със студена вода
около 1 ч.Опитай и сподели пред нас.  cook
Цитирай
Благодаря Ви момичета,ще пиша какво е станало  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 3 536
Кашкавал Драгоданово   Wink     навкус е хубав много   добър за паниране   ..
Уф, такъв не съм срещала.  Rolling EyesДа препоръчате някой друг, че напоследък все не уцелвам ooooh!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 33 отговора