Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 дек. 2007, 18:36 ч.
  • Преглеждания  4 926  Мнения  33  Онлайн  1
Отговори
Днес за втори път в живота си се пробвах да панирам кашкавал и нестана:((.Първия път когато се пробвах кашкавала се разтопи.Вторият път(днес) стана един такъв твърдичък и не се получи.НАРЯЗВАМ ГО  на парчета,малко по-дебели,после го слагам в брашно,яйца и пак в брашното,но уви.Как става при Вас?
Май за последен път правя такова нещо!!

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 434
Много зависи и от кашкавала не всеки  става за паниране..
Иначе аз го  панирам така  отрязвам   парчето кашкавал да не е     тънко средно на дебелина     потапям  го  в вода след  това   го  потапям   в   брашно   след това в  яйцата ,галета , пак яйце  и пържа .Вода-брашно -яйце галета -яйце    е формулата .Олиото трябва да е нагорещено разбира се Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 дек 2007, 18:59 от bluevelvet

# 2
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
За да не се разтегли,го сложи за половин час във фризера.
Така ще остане цяло парчето.

# 3
Това с водата го чувам за първи път,иначе аз от фризера го извадих,по-точно кашкавала преди да го приготвя седя около час там:(

# 4
Явно поне още веднъж ще се пробвам  chef

# 5
  • Мнения: 1 434
Пробвай пак   и пиши  Успех  Hug

# 6
  • Мнения: 656
Опитай пак.И на мен не ми се получава всеки път-според мен много зависи от кашкавала.Аз го нарязвам,после го топя във вода,после брашно и накрая яйце.Успех.

# 7
Благодаря Ви,но вие каква марка кашкавал използвате за случая?

# 8
  • Мнения: 1 434
Кашкавал Драгоданово   Wink     навкус е хубав много   добър за паниране   ..

# 9
# 10
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Аз панирам кашкавала така:
Парчета по 1 см ги слагам във фризера за 15 мин. През това време си приготвям в една чинийка галета, в друга яйца и в трета брашно размито с вода на гъста като боза каша.
после последователно потапям в брашно с вода,  яйца, галета, яйца. Става с дебела хрупкава коричка, а от вътре размекнат.
Успех следващия път.

# 11
  • Мнения: 1 802
Тайната е както са ти писали във панировката. И потапянето във студена вода, което е задължително. Преди и аз не го топях  и по време на пърженето се изливаше от панировката. Която пък колкото е по-дебела, толкова по- добре! Успех и да се похвалиш със добре свършена работа.   chef Не е сложно, като му хванеш цаката!

# 12
  • Мнения: 30
За панирането на кашкавала е задължително вече нарязаният кашкавал на не много дебели парчета да се държи в купичка със студена вода
около 1 ч.Опитай и сподели пред нас.  cook

# 13
Благодаря Ви момичета,ще пиша какво е станало  bouquet

# 14
  • София
  • Мнения: 3 541
Кашкавал Драгоданово   Wink     навкус е хубав много   добър за паниране   ..
Уф, такъв не съм срещала.  Rolling EyesДа препоръчате някой друг, че напоследък все не уцелвам ooooh!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт