Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 65 отговора
Здравейте, преди 2 месеца правихме ремонт на апартамента и сменяхме вратите с касите. Бързахме да се нанесем и не беше много добре изсъхнало. Днеска забелязах, че по рамката на вратата има мухъл. Оказа се, че е плъзнал по плоскостите на рамката от двете страни. Махнахме ги и мисля, че стената не е засегната, но трябва да ги обработим с препарат. Имам бебе и не ми се иска да ползвам нещо от рода на Sano, защото страшно мирише и трябва да се проветрява с дни. Можете ли да ми препоръчате някакъв подходящ спрей, с който да напръскаме тези плоскости?
Цитирай


Еми точно Саво щях да ти препоръчам.
Цитирай


Не знам за дърво дали действа, но ние стените в "бившата" ни баня перфектно си ги почиствахме с разтвор от белина и вода. Наливаш в едно шише (от тези за миене на стъкло) 1 пръст белина и останалото вода и така пръскаш и оставяш да съхне. На принципа на Саво-то е, същшо мирише, но за друго не се сещам.
Цитирай


Ми те май всички препарати против мухъл са на основата на белина .  Thinking
Аз също съм доволна от Саво. Принципно 1 ден проветрение стига... Ние така като беше бебе малката се изнесохме за 1 ден при мама. Няма ли вариант да погостувате на някого?

Цитирай


ами в краен случай и това ще стане, ама се чудя дали 1 работен ден ще стигне или са необходими 24 часа.
Цитирай


Странно мирише САВО-то, ама пък има ефект.
Цитирай


Дали ще е разтвор от белина и вода, или Саво - ефектът е един и същ - за няколко часа трябва да се проветри добре и бебето да не е там.
Така че събирай багажа и заминавай за един уикенд при мама или при свекърва, като преди това обработиш всичко като хората със Саво (по-добро е от разтвора с белината, има повече съставки). Peace
Цитирай


лятото и аз ползвам Саво но сега в едно шише си слагам доместос и малко вода и пръскам, ефекта е като при савото но не мирише толкова време
Цитирай


Каквото и да е все мирише.
Понеже сме ползвали и Саво и затова споделих това с белината, ефекта е определено по-добър.
Цитирай


И аз съм за САВО. Ползвала съм и съм доволна.
Цитирай


И аз използвам Саво

Един майстор ми каза, че трябва да се използва амоняк
Цитирай


И ние сме доволни от Саво. Проветрявам час-два и не мирише.
Цитирай


Пробвай с Astonish,не мирише кой знае колко..
Цитирай


Само и единствено Саво...отивате с бебето за 1-2 вечери макс някъде, ако толкова те притеснява. Ние пръскахме сутринта и излязохме, вечерта дребния спа при свекърите, ние вкъщи. Мирише си, но не е непоносимо ако е стояло отворено през деня.
Цитирай


ами ще пробвам да отидем някъде до вечерта и да оставя да се проветрява. Благодарв за отговорите Hug
Цитирай


1-14 от 65 отговора