Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 2 дек. 2007, 20:59 ч.
  • Преглеждания  550  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • София,Младост1
  • Мнения: 422
Трябва ли да го бланширам преди да го сложа във фризера или само да го измия и накъсам на рози4ки?

Реклама
# 1
  • DE
  • Мнения: 763
az go svarqvam predvaritelno ina4e kato se razmrazi e mek i stava ska6kan.

# 2
  • Мнения: 7 161
аз не го бланширам. после като се размрази директно става за паниране Peace

# 3
  • Добрич
  • Мнения: 1 117
Аз го късам на розички , в найлонов плик и бам във фризера . Не ми се е скашквал досега newsm78

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт