Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София,Младост1

Мнения: 422
Трябва ли да го бланширам преди да го сложа във фризера или само да го измия и накъсам на рози4ки?
Цитирай

DE

Мнения: 649
az go svarqvam predvaritelno ina4e kato se razmrazi e mek i stava ska6kan.
Цитирай


Мнения: 6 073
аз не го бланширам. после като се размрази директно става за паниране Peace
Цитирай

Добрич

Мнения: 1 117
Аз го късам на розички , в найлонов плик и бам във фризера . Не ми се е скашквал досега newsm78
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.