Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
От опит разбрах, че когато първо го свариш след това не става за пържене... Smile

Сериозно, моля да ме просветлите в тайните на пържения ориз - как става, с колко мазнина и такива неща - ще съм много мерси, защото напоследък наблягаме на китайски/японски/тайландски манджи и варен вече ми омръзва...
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Eто:

http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=kitchen&id=1435

http://www.gotvetesmen.com/recipes/categories/INTERNATIONALE/China/recipe_277.php

http://gotvarstvo.georgievi.net/a/recipe_229

http://dragonfood.hit.bg/recipes/rcpEgg12.html

http://kulinar.gbg.bg/index.php?p=recipe&id=2662
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.