Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 087
Имам св. месо (каре). Искам да го изпека, но да не стане сухо. А ми се ще да има и доста подправки, но да не е много пикантно, за да може и малката да хапне. Зная, че има доста теми за св. месо, но нямам време да ги изчета всичките. Ще съм ви благодарна да ми предложите нещо  Smile
Цитирай

София

Мнения: 5 000
1. Задушаваш лук,морков,гъбки,1 ч.ч. вино,черен пипер,червен пипер,дафинов лист.Слагаш всичко+месцето в йенска с капак или ако нямаш в тавичка ,но ще покриеш с фолио.Печеш около 2 часа.

Ами това е много добро и за дете(виното прави крехко месото и няма алкохол след това в ястието) .Има и друг вариант със сметана,но ти каза,че искаш повече подправки.....  bouquet
« Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 12:47 от TheNMaster »
Цитирай

София

Мнения: 444
Специалитет "Книга" от свинско месо
на Зори

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231610.0

Няколко пъти вече го правя , харесва ни много !
Цитирай


Мнения: 1 087
Благодаря ви момичета!  bouquet
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
За деца и възрастни - бутам в гювеч - (големи): парчета месо, парчета лук, моркови, картофи, цели зрънца черен пипер, доматен сос, подправки, чесънче, бульон - слагам във фурната под похлупак и забравям за 5 часа на бавен огън. Става вълшебно всяко месо за всяка възраст  Smile
Цитирай


Мнения: 1 649
Овалваш в смес от брашно,червен и черен пипер(черния заради малката можеш да го махнеш).Пържиш до промяна на цвета.Слагаш в йена с дафинов лист и червено вино.Когато замиришат са готови .Стават много бързо .
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.