Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 5 дек. 2007, 12:31 ч.
  • Преглеждания  832  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 087
Имам св. месо (каре). Искам да го изпека, но да не стане сухо. А ми се ще да има и доста подправки, но да не е много пикантно, за да може и малката да хапне. Зная, че има доста теми за св. месо, но нямам време да ги изчета всичките. Ще съм ви благодарна да ми предложите нещо  Simple Smile

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
1. Задушаваш лук,морков,гъбки,1 ч.ч. вино,черен пипер,червен пипер,дафинов лист.Слагаш всичко+месцето в йенска с капак или ако нямаш в тавичка ,но ще покриеш с фолио.Печеш около 2 часа.

Ами това е много добро и за дете(виното прави крехко месото и няма алкохол след това в ястието) .Има и друг вариант със сметана,но ти каза,че искаш повече подправки.....  bouquet

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 12:47 от TheNMaster

# 2
  • София
  • Мнения: 444
Специалитет "Книга" от свинско месо
на Зори

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231610.0

Няколко пъти вече го правя , харесва ни много !

# 3
  • Мнения: 1 087
Благодаря ви момичета!  bouquet

# 4
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
За деца и възрастни - бутам в гювеч - (големи): парчета месо, парчета лук, моркови, картофи, цели зрънца черен пипер, доматен сос, подправки, чесънче, бульон - слагам във фурната под похлупак и забравям за 5 часа на бавен огън. Става вълшебно всяко месо за всяка възраст  Simple Smile

# 5
  • Мнения: 1 775
Овалваш в смес от брашно,червен и черен пипер(черния заради малката можеш да го махнеш).Пържиш до промяна на цвета.Слагаш в йена с дафинов лист и червено вино.Когато замиришат са готови .Стават много бързо .

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт