Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Белгия/София

Мнения: 27 528
Утре ще дойдат доста гости за Никулден. Ще правя патици. Охладени са, цели. Салатите и гарнитурите са лесни, но как да направя патиците?
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Намерих в нета най вече рецепти за патици, пълнени с ябълки и сос от боровинки. Имам и трите, та явно това ще е. После ще докладвам.
До утре сутринта приемам нови предложения  Very Happy
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 1 864
Блонди, ей това излезе от "Гответе с мен" - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,373.msg1855.html#msg1855
Цитирай

София

Мнения: 6 036
Блонди, нищо китайско ли не излиза в нета? Китайците готвят много вкусно патешко:)
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Здравей Блонди!

Правила съм патица по пекингски, но се приготвя доста дълго, защото се маже няколко пъти с глазура и се чака да изсъхне. Чак после се пече(без пълнеж е). Целия ден само с това ще трябва да се занимаваш. Ако искаш ще напиша рецептата. Иначе аз я правя само печена, като знай че се пече доста дълго и е добре да се обръща няколко пъти, за да се опече от всякъде и да не остане суха. Аз лично не обичам патица, но мъжа ми много обича, така че поне 3-4 пъти в годината правя.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Китайско има, проблемът е, че гостите са доста консервативни и няма да го ядат, нито с ябълките, нито с глазурата. Така че, Наталина, мерси, недей писа, няма смисъл. Ще ги пека, мерси за съвета за обръщането. Мисля да ги няпълня с дроб-сарма и отстрани също да сложа. Няма да има сос да ги поливам, но дано стане, това измислих  Confused
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Блонди,по-лесно ще ги изпечеш ако ги шпиковаш със сланинка...нали е по-сухо патешкото......Иначе хубаво си го измислила.....
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Имам сланинка, мерси за съвета, ще го направя  Smile
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Замислих се, че щом патиците много трябва да се пекат, значи трябва дроб-сармата да си я направя отделно, на нея не й трябва много време за печене и няма да стане значи заедно, да му се не види, ще ги пека сами и това е, без да ги пълня   Tired
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Замислих се, че щом патиците много трябва да се пекат, значи трябва дроб-сармата да си я направя отделно, на нея не й трябва много време за печене и няма да стане значи заедно, да му се не види, ще ги пека сами и това е, без да ги пълня   Tired
Не се ядосвай май е по-добре така,защото ще има и сос от печенето и ще ги поливаш отвреме навреме и ще станат сочни....А сланинката я сложи под кожата ще стане супер....  bouquet
Цитирай

Portugalia

Мнения: 1 062
Блонди португалците правят много хубава патица с ориз..
В тенжера се вари цялата патица с едно филе (пу6ено)
Може да го замени6 с не6то подобно.Пу6ено е и сухо
то си пуска от пу6еното и патката от мазнината си.патката се вади и отделя месото й а в булъона се слага ориза и се слага в ФУРНА хем да се вари хем се и пе4е и накрая се прибавят и мръвките и филето нарязано на халки...
става много вкусно... Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.