Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 026
купих филе от бяла риба хек и смятам да я панирам с яйца, галета, кимион, черен и червен пипер (пикантна панировка). Имам 2 въпроса:
1. трябва ли да сваря рибата предварително и след това да я панирам
2. искам да я поднеса с горчичен сос, ама освен горчица какво друго се слага в него Razz  Embarassed
хайде спасявайте ме, както винаги досега Cool
Цитирай

Според сезона

Мнения: 293
Не се вари предварително рибата . Направо панираш.
Цитирай


Мнения: 1 023
Цитат на: ray
купих филе от бяла риба хек и смятам да я панирам с яйца, галета, кимион, черен и червен пипер (пикантна панировка). Имам 2 въпроса:
1. трябва ли да сваря рибата предварително и след това да я панирам
2. искам да я поднеса с горчичен сос, ама освен горчица какво друго се слага в него Razz  Embarassed
хайде спасявайте ме, както винаги досега Cool


1. бяла риба се панира само в белтъци, т.е. може само брашно/белтъци, или брашно/белтъци/галета; хубаво е самата риба да не я претрупаш с овкусители и подобрители - само солчица!

2. жълтъците отиват в соса с горчицата - а сосът е основа холандски сос (основа му е сос бешамел + жълтъци 1или2) - потърси някъде и към горещия сос една лъжица или две голчица, според както ти харесва + чаена лъжичка захар.

милк - отдавна не правила тая рецепта, но пък как й се приядеееее...

ааааа, и да допълня:
не се вари предварително!
пържи се на силен огън и внимателно да не я изгориш - малко й трябва на бялата рибка!
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
В никакъв случай не я вари Very Happy  Месото на бялата риба е много крехко и става готово за нула време.
Соса от горчица аз го правя от горчица, течна сметана и подправки.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.