По GTV (вторник-петък от 10:00)? Не гледах вторник и сряда /успах се/ и не разбрах как завърши предното предаване, а го следях. Останали бяха Ева, Йа-Йа (или Я-Я, не знам - Ya-Ya) и още едно момиче, бяха в Токио и коя спечели?
По GTV (вторник-петък от 10:00)? Не гледах вторник и сряда /успах се/ и не разбрах как завърши предното предаване, а го следях. Останали бяха Ева, Йа-Йа (или Я-Я, не знам - Ya-Ya) и още едно момиче, бяха в Токио и коя спечели?
В този сезон печели Ева. Иначе предаването го гледам, харесва ми разнообразието от участнички, идеите за фотосесии и т.н. Аз обаче си дърпам сезоните от торентите. В момента тече 9 сезон. А в миналия - 8ми имаше една рускиня, която стигна до финал и всъщност беше 2ра.
Ева!!! Брей... Накрая винаги се изненадвам. Знам аз, че дават предавания отпреди 3 години, ама нямам време и това да тегля и гледам, иначе бих го гледала по цял ден.
Ох, то и аз нямам кой знае колко време, ама като ми влезе нещо под кожата, не мирясвам докато не изгледам всичко. Така беше с ANTM, а също и с One Tree Hill - като бабичките съм
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.