«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

 улинари€
0 ѕотребители и 3 √ости преглежда(т) тази тема.
165-179 от 569 отговора


ћнени€: 7 038
polin_a   јко е възможно  напиши кой  хл€б на ко€ програма го правиш

¬сичките са за основната програма, като само пълнозърнести€ е на програма за пълнозърнест. ќсвен това съм ги правила и на програма "—андвич", ко€то имат н€кои машини само.
÷итирай

гр.¬арна

ћнени€: 678
polin_a,този хл€б с айр€на/огромни€/ е с 0,670 гр брашно,не става ли тестото много тежко за машинката.“ъй като и мо€та машинка е като тво€та за хл€б от 0,900 гр,до сега съм слагала брашно 0,500 гр.
÷итирай


ћнени€: 7 038
polin_a,този хл€б с айр€на/огромни€/ е с 0,670 гр брашно,не става ли тестото много тежко за машинката.“ъй като и мо€та машинка е като тво€та за хл€б от 0,900 гр,до сега съм слагала брашно 0,500 гр.

Ќе, н€мах проблеми. ѕросто се наду чудесно и стана огромен. ѕолучавала съм хл€б с крайно тегло кило двеста и нещо. Ќо аз все гон€ големи количества, затова си правих такива експерименти.
÷итирай


ћнени€: 21
благодар€ за рецептите
÷итирай

в кокошарника

ћнени€: 1 194
намерих ги  Embarassed
÷итирай

√еографски€т център на Ѕългари€

ћнени€: 568
» аз да напиша мо€та рецепта за хл€ба с грис

350 мл пр€сно мл€ко
550 грама брашно
150 грама грис
2 супени лъжици кисело мл€ко
2 чаени лъжички сол
2 чаени лъжички захар
2 супени лъжици олио
10 грама суха ма€
ѕека на програма 10 за сандвич но става и за нормална програма 1.ћо€та машина е CLATRONICп с 2 бъркалки
« ѕоследна редакци€: пн, 28 сеп 2009, 21:39 от dunia53 »
÷итирай


ћнени€: 58
—къпи , колеги-пекари.....  Crazy
«акупих си оризово брашно на PANINO, опитах се да направ€ хл€б с него по стандартна рецепта, но мисл€, че по-скоро открих нов строителен материал...(съжал€вам, че н€мам снимки   Mr. Green )
“а молбата ми е сполучлива рецепта с това брашно - дали случайно н€кой не е открил н€ко€ рецепта или има по-успешен опит от мо€ . . .
÷итирай


ћнени€: 4 923
Скъпи , колеги-пекари.....  Crazy
Закупих си оризово брашно на PANINO, опитах се да направя хляб с него по стандартна рецепта, но мисля, че по-скоро открих нов строителен материал...(съжалявам, че нямам снимки   Mr. Green )
Та молбата ми е сполучлива рецепта с това брашно - дали случайно някой не е открил някоя рецепта или има по-успешен опит от моя . . .

Леле, това ми разби сърцето. Купила съм три вида на панино, вкл. оризово (за една рецепта на масленки).

ПП - мислех, че това е общата тема за машината за хляб, извинявам се за спама.
÷итирай


ћнени€: 7 038
’ЋяЅ Ѕ≈«  ќ–ј - pina

210 мл топла вода
115 мл пр€сно мл€ко
2 с.л. олио
2 ч.л. сол
2 ч.л. захар
600 г брашно
1,5 ч.л. суха ма€
« ѕоследна редакци€: чт, 29 окт 2009, 09:39 от polin_a »
÷итирай

Ѕ√

ћнени€: 6
ƒнес и аз си взех домашна хлебопекарна,немска.»скам да ви попитам,има тук една рецепта за основен хл€б...

ќсновен хл€б
»зползва се като основа и за хл€б с подправки и пълнеж.
ѕродукти:
300 мл. пр. мл€ко
3 с.л. масло
2 ч.л. сол
500 гр. брашно
2 с.л. захар
2 ч.л. ма€

“егло: 750 гр.

ћоже ли да се сложи вода вместо пр€сно мл€ко?»да ми кажете кое се слага първо,каква е последователността на продуктите,ще съм ви много благодарна за това.
÷итирай

√еографски€т център на Ѕългари€

ћнени€: 568
ƒнес и аз си взех домашна хлебопекарна,немска.»скам да ви попитам,има тук една рецепта за основен хл€б...

ќсновен хл€б
»зползва се като основа и за хл€б с подправки и пълнеж.
ѕродукти:
300 мл. пр. мл€ко
3 с.л. масло
2 ч.л. сол
500 гр. брашно
2 с.л. захар
2 ч.л. ма€

“егло: 750 гр.

ћоже ли да се сложи вода вместо пр€сно мл€ко?»да ми кажете кое се слага първо,каква е последователността на продуктите,ще съм ви много благодарна за това.


ƒа може да се замени с вода.ѕърво се слагат течните подправки водата,мл€кото, маслото илио,олиото,след това солта и захарта/аз на едната страна в казанчето слагам солта,на другата захарта/,брашното и най отгоре се натрошава ма€та ако е жива или пък пакетчето суха  ма€,като се прави едно кладенче в брашното,но ма€та не тр€бва да се допира до солта.
÷итирай


ћнени€: 298
ѕочвам да ви чета Smile
÷итирай


ћнени€: 2
здравейте бих искал съвет за хлебопекарна колеба€ се между http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=product_review … amp;reviews_id=13      и  http://www.domo-bg.com/product_detail.php?product_id=09034537   Thinking
÷итирай


ћнени€: 2
ћол€ дайте ми съвет ще купувам  утре извин€вам се ако задавам въпроса на неправилно м€сто Hug
÷итирай

√еографски€т център на Ѕългари€

ћнени€: 568
ћол€ дайте ми съвет ще купувам  утре извин€вам се ако задавам въпроса на неправилно м€сто Hug

¬тората хлебопекарна е по изгодна.«ащото много момичета имаха оплакване от ћулинекс 2000,не изпичала хубаво.ѕредимството  на втората е,че е с 2 бъркалки и количеството на хл€ба е до 1.300 грама хл€б.ј е почти като мо€та  латроник от който съм много доволна.—амо името и дизайнът са различни.
÷итирай
0 ѕотребители и 3 √ости преглежда(т) тази тема.
165-179 от 569 отговора