Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

сърцето ми е до морето

Мнения: 1 305
Помагайте с рецепти за сърна и разни такива дивечи! Praynig  Единственото което знам е, че месото първо се държи в оцет.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Заповядай :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=238177.msg5461328#msg5461328

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145752.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156212.0

Цитирай

София

Мнения: 6 036
Препоръчително е 24 часа да стои в марината. Марината за сърнешко правя така:
200мл оцет, 2 дафинови листа, 10 зърна черен пипер, глава лук, 2-3 скилидки чесън, 1 л. вода. Слагаш всичкото това в една тенджера (лука и чесъна нарязани на едро) и ври 10 мин. Оставяш да изстине и слагаш месото вътре. Готвила съм го на яхния с картофи, в гювеч с гъби.. на каквото се сетиш можеш да сготвиш, само има нужда от по-продължителна топлинна обработка.
Цитирай

сърцето ми е до морето

Мнения: 1 305
Благодаря и на двете ви!  bouquet Ще пробвам рецептите
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 673
Абе откъде го взимате това сърнешко? По магазините не продават, а е забранен дивеч  Thinking
Да не би да бракониерствате,а  Mr. Green
Цитирай

сърцето ми е до морето

Мнения: 1 305
Отглеждам питомен бракониер Mr. Green
Цитирай

weltweit

Мнения: 5 673
Отглеждам питомен бракониер Mr. Green
Аууу, ама си траеш я не се скръндзавей дай малко на гладния народ  Mr. Green

П.П. лигавя се щото писах в предната тема, пък са ти дали линк
Цитирай

София

Мнения: 5 332
И аз права почти същата като маринатата на Джули, само че слагам повече лук и 2-3 лъжици алкохол /уиски, ракия/ или 7-8 лъжици вино. Оставям го поне 24 часа да кисне и после обикновено с картофи го готвя.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.