Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 дек. 2007, 18:45 ч.
  • Преглеждания  1 034  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • на последния етаж :)
  • Мнения: 146
в момента го правя,но нещо стана мн рядко и някак сиво на цвят Sick някои правил ли е
защо стана така?помощщщ

Реклама
# 1
  • на последния етаж :)
  • Мнения: 146
моля за помощ Sad

# 2
  • Мнения: 13 320
Не знам за фикса, не мога да ти помогна.
Но мога да те посъветвам, ако обичаш вкусното ядене, зарежи този фикс. Другия път си купи истинска сметана или вместо нея сложи кисело мляко. Веднага ще усетиш разликата!  Wink Laughing
А ако прибавиш и някакво пушено сирене (настъргано), ще си оближеш пръстите.

ПП Сивият цвят може да се дължи на гъбите.  Peace

# 3
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Не знам за фикса, не мога да ти помогна.
Но мога да те посъветвам, ако обичаш вкусното ядене, зарежи този фикс. Другия път си купи истинска сметана или вместо нея сложи кисело мляко. Веднага ще усетиш разликата!  Wink Laughing
А ако прибавиш и някакво пушено сирене (настъргано), ще си оближеш пръстите.
lpmp , послушай  Как` Сийка - няма да сбъркаш!   bouquet
А и тези фиксове са само "магистрали"- прочети им етикетите...

# 4
  • София
  • Мнения: 8 402
Относно гъстотата - като поври малко се сгъстява. Не знам обаче защо е сив на цвят newsm78

Според мен, точно този фикс не е от най-сполучливите.

Ползвам само тези за винен кебап и за сос за спагети Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт