Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

на последния етаж :)

Мнения: 146
в момента го правя,но нещо стана мн рядко и някак сиво на цвят Sick някои правил ли е
защо стана така?помощщщ
Цитирай

на последния етаж :)

Мнения: 146
моля за помощ Sad
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 458
Не знам за фикса, не мога да ти помогна.
Но мога да те посъветвам, ако обичаш вкусното ядене, зарежи този фикс. Другия път си купи истинска сметана или вместо нея сложи кисело мляко. Веднага ще усетиш разликата!  Wink Laughing
А ако прибавиш и някакво пушено сирене (настъргано), ще си оближеш пръстите.

ПП Сивият цвят може да се дължи на гъбите.  Peace
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Не знам за фикса, не мога да ти помогна.
Но мога да те посъветвам, ако обичаш вкусното ядене, зарежи този фикс. Другия път си купи истинска сметана или вместо нея сложи кисело мляко. Веднага ще усетиш разликата!  Wink Laughing
А ако прибавиш и някакво пушено сирене (настъргано), ще си оближеш пръстите.
lpmp , послушай  Как` Сийка - няма да сбъркаш!   bouquet
А и тези фиксове са само "магистрали"- прочети им етикетите...
Цитирай

София

Мнения: 7 580
Относно гъстотата - като поври малко се сгъстява. Не знам обаче защо е сив на цвят newsm78

Според мен, точно този фикс не е от най-сполучливите.

Ползвам само тези за винен кебап и за сос за спагети Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.