Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 дек. 2007, 19:43 ч.
  • Преглеждания  5 000  Мнения  15  Онлайн  1
Отговори
  • София-Лагера
  • Мнения: 2 503
От село са пратили пиле /домашно/
Дайте идеи с какво да го сготвя. Tired

Мерси   chef

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Домашното пиле си е пиле, става си като всяка рецепта за купено пиле  Grinning
На мен лично просто ми е по-мазно и го предпочитам печено и тогава го бода по бутчетата и месото да изтече мазното.

# 2
  • София
  • Мнения: 455
Ако е пиле - добре, но ако е кокошка  ти препоръчвам хубаво да я свариш в тенджера под налягане, защото иначе е жилава. Аз също ги намирам доста мазни домашните пилета - даже последния път обелих кожата на пилето преди да го сваря. Мазнината остана по кожата. Не, че съм експерт по домашните пилета, готвя това веднъж годиншно, но просто миналата седмица се борих с една кокошка  Wink

# 3
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
ПиУе със кисеУо зеУе- класика!

# 4
  • София
  • Мнения: 5 001
Или попска яхния.....

# 5
  • между два живота
  • Мнения: 1 908
ПиУе със кисеУо зеУе- класика!
Аха, няма начин да остане жилаво, ако го зариеш със зелето.

# 6
  • Варна
  • Мнения: 727
ПиУе със кисеУо зеУе- класика!
Или печено пиленце с картофи, ммм!

# 7
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Супа.

# 8
# 9
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 817
И аз подкрепям рецептите на Лео   bouquet Всичко е много много вкусно винаги когато нещо съм решила да приготвя по нейна рецепта Peace
Всъщност утре ще приготвя пилешки бутчета с ориз така, от два дни са им се заканила  Naughty

# 10
  • София-Лагера
  • Мнения: 2 503
Лео ,когато ти гледам рецептите със снимки и ми поти4ат лигите Mr. Green
Страшна си.  bouquet

# 11
  • София
  • Мнения: 1 271
пилето с кисело зеле и в гювеча цяла нощ на слабо - става..... мммммммммм

# 12
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Супа от домашна кокошчица става супер,ммммм. С много зеленчуци, картофки, джиджи - биджи Crazy.
Иначе мен ме е осенила следната идея за пиле и утре смятам да го направя: натърквам едно цяло пиле с подправки + много масълце (отвън и отвътре). Завивам го с фолио и го оставям да се пече докато стане на мозък. Големи надежди имам, ще видим утре какво ще се получи.

# 13
  • Мнения: 1 780
Домашно пиле или на супа или сварено обезкостено и на ориз  Hug

# 14
  • Варна
  • Мнения: 1 644
Може да направиш една пилешка яхнийка Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт