Здравейте. Моето бебече е вече на 7 месеца и до сега толкова упорито разстройство не сме имали. Храним се с Нутрилон 2 и почти всички възможни за трази възраст пюрета. не съм въвеждала скоро нова храна, като  изключим по няколкото лъжички кисело мляко с плдово пюре за десерт от време на време. Все още нямаме зъбки и може би на това се дължи това разстройство, но започвам да си мисля и други неща, та реших да ги споделя.
Мисля си да не би нещо млякото да не е наред,имам предвид точно тази партида, и затова да сме в това състояние, защото основно сутрин имаме пропблеми, т.е след като вечерта и рано сутрин сме яли Нутрилона. Дали имам основание да се тревожа? А какво да давам за да спре това разстройство?
За пюретата не се тревожа щото давам основно Хип  и Нестле и не съм забелязала да има промяна във вкуса им. Кашата ни е Фризокрем. Мисля че не е и настинка, защото нямаме температура, бебка е весела и енергична. Ами това е.
Само за инфо, партидата на Нутрилона е с дата 08-09-2009. Ако има майки които ползват това мляко да кажат имат ли проблеми. Едва ли имам основания да се тревожа защото съм доволна от Нутрилона, даже като бяхме на Н1 имахме и запек, но все пак да си кажа и да ви попитам.