Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

ряпа във фризера

  • 11 дек. 2007, 14:45 ч.
  • Преглеждания  417  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 192
Ето и една нова темичка.
Момичета знаете ли дали мога да прибера във фризера салата от ряпа и моркови(неовкусени разбира се)?Настъргах повече отколкото можем да изядем за цяла седмица Laughing и ми се ще да я замразя.Дали ще се развали вкуса на ряпата и морковите?Някой замразявал ли е? Rolling Eyes

Реклама
# 1
  • варненка от София
  • Мнения: 4 656
Ами няма да е удачно, то е същото като да замразиш стъргана тиква за тиквеник. След замразяване плодовете и зеленчуците стават много воднисти и не стават за пряка консумация, трабва да минат някаква термична обработка. Та за това едва ли ще ви бъде вкусна салатата след като е замразявана.

# 2
  • Варна
  • Мнения: 192
Добре, Simple Smileтогава дайте идея какво да ги правя ряпата и морковите.

# 3
  • Мнения: 491
Ами морковите можеш да ги бланшираш и замразиш, стават за готвене, но за ряпата не знам - освен да я изядете  Wink

# 4
  • Варна
  • Мнения: 192
По принцип бих могла,но все едно съм седмак Laughingвече са смесени ряпата и морковите.Разделих салатата на торбички и все още приемам оферти.Обаче ще сложа една малка торбичка във фризера да видя какво ще стане.Ако някой го интересува мога да ви пиша после какво е станало. Simple Smile

# 5
  • Мнения: 491
Пиши какво се е получило!

# 6
  • варненка от София
  • Мнения: 4 656
Не е лошо да се пробва, но от опит с други зеленчуци, знам, че няма да е вкусно за сурова консумация. Сподели, наистина какво се е получило все пак.

# 7
  • Мнения: 506
По-добре сложи сол, олио и оцет на цялото количество, каквото остане - в бурканчета и в хладилника. На другия ден вкуса се променя, но в положителен смисъл - става нещо като трушия. Така може да издържи и повече от седмица.

# 8
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 831
По-добре сложи сол, олио и оцет на цялото количество, каквото остане - в бурканчета и в хладилника. На другия ден вкуса се променя, но в положителен смисъл - става нещо като трушия. Така може да издържи и повече от седмица.

Да, пробвала съм подобно нещо и е удачен вариант  202uu newsm80

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт