Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 165
Търсих с търсачката излязоха ми задушени и дрън, дрън с лук. Ама не разбрах трябва ли да ги сваря първо или направо ги нарязвам и задушавам. Сега ми се обади милото, че купил като се прибера да ги готвя, пък идея си нямам как  Embarassed В гооглето само бахури и луканки.
Става ли с червено вино и лук?
Цитирай


Мнения: 1 802
Това е една моя тема със питане за сърца.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=216965.msg4781976#msg4781976
Момичетата ми дадоха много хубави идеи и аз направих някой от тях. Единия път задушени със лук и гъби и втория път винен кебап, много хубави станаха   chef
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.