Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

соеви кълнове?

  • 19 апр. 2005, 16:58 ч.
  • Преглеждания  842  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 026
момичета, донесоха ми 2 пакета соеви кълнове. Дайте идеи какво да ги правя да не стоят, че гледам някои са вече кафеви. В какви салати най-добре ще вървят и с какви подправки?

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 114
ООО, любими са ми! Взимаш царевица, грах, кълнове от лючерна, шунка на тънки ивички, настърган кашкавал, може печена чушка да сложиш. Изтискан лимон и зехтин довършват симфонията! Много обичам!

# 2
  • Seattle, USA
  • Мнения: 1 111
Цитат на: ray
момичета, донесоха ми 2 пакета соеви кълнове. Дайте идеи какво да ги правя да не стоят, че гледам някои са вече кафеви. В какви салати най-добре ще вървят и с какви подправки?

Ориз със зеленчуци и добавяш последните минутки кълновете, оризови спагети със зеленчуци, може и мръвки и пак накрая добавяш и кълнове, или пък само зеленчуци с кълнове, зелева салата с кълнове и нарязана на ивички краставица, аз добавям и препържен сусам.

# 3
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
Я да питам, тези кълнове трябва ли да се бланшират или се консумират сурови?

# 4
  • София
  • Мнения: 1 114
Сурови най-добре, но нищо не пречи да се позапържат - нали китайците така ги добавят в готвените ястия.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт