Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 026
момичета, донесоха ми 2 пакета соеви кълнове. Дайте идеи какво да ги правя да не стоят, че гледам някои са вече кафеви. В какви салати най-добре ще вървят и с какви подправки?
Цитирай

София

Мнения: 1 114
ООО, любими са ми! Взимаш царевица, грах, кълнове от лючерна, шунка на тънки ивички, настърган кашкавал, може печена чушка да сложиш. Изтискан лимон и зехтин довършват симфонията! Много обичам!
Цитирай

Seattle, USA

Мнения: 1 111
Цитат на: ray
момичета, донесоха ми 2 пакета соеви кълнове. Дайте идеи какво да ги правя да не стоят, че гледам някои са вече кафеви. В какви салати най-добре ще вървят и с какви подправки?

Ориз със зеленчуци и добавяш последните минутки кълновете, оризови спагети със зеленчуци, може и мръвки и пак накрая добавяш и кълнове, или пък само зеленчуци с кълнове, зелева салата с кълнове и нарязана на ивички краставица, аз добавям и препържен сусам.
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 553
Я да питам, тези кълнове трябва ли да се бланшират или се консумират сурови?
Цитирай

София

Мнения: 1 114
Сурови най-добре, но нищо не пречи да се позапържат - нали китайците така ги добавят в готвените ястия.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.