Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Моята дъщеря ми е купила неподсладено кондензирано мляко,а на мен ми трябваше подсладено и без да погледна го отворих и чак тогава видях сега имам проблем,в какво да го използвам моля помагайте с рецепти!Благодаря!
Цитирай


Мнения: 3 865
А не става ли да го подсладиш???  newsm78
Цитирай
Аз така мислех да направя,но мога ли да го използвам за крем на торта няма ли да е различно ,имам предвид,че е много рядко почти течно и това ме притеснява.
Цитирай


Мнения: 3 865
Аз от години не съм използвала кондензирано мляко. Но сега като казваш, че е течно... малко ме съмнява това твое мляко. Сякаш кондензираното винаги би трябвало да е сладко.    newsm78
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 594
Ползвай го като заместител на прясно мляко, но разредено с вода.

В чист вид (без добавка на вода) става и като добавка към кафета, кремове, сосове - вместо сметана.

ПС. Не се опитвай да му слагаш захар за да стане като подсладеното - няма да се получи същата консистенция.
Цитирай
Благодаря мили дами!Много е важно мнението ви за мен!Искам и да ви поздравя за това,
страхотни сте кулинарки  :  bouquet
Цитирай

През девет морета в десето

Мнения: 1 909
Използувам такова мляко вместо течна сметана - нищо не пречи да се подслади, освен това може да се разбие също така добре на пяна. Единственото условие е да се остави за поне 2 ч в хладилника да се изстуди добре.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.