Много е нахално от моя страна да пускам тема тук по такъв въпрос, но ви моля да ми простите и, ако можете, да ми помогнете.
Моят син стана на 8 тези дни, но все още вярва в Дядо Коледа. И ми е много мило от това. Та написа той едно трогателно писмо до Дядо Коледа (грешките вътре хич не бяха трогателни!), в което му иска някакво непознато за мен същество - Трансформър Примус, който ставал на планета и имал и 4 галактически ключа, каквото и да значи последното ooooh!

Разпитах аз майки на 8-годишни фенове на трансформърите, но ми казват, че в България този Примус го нямало. Все пак реших да попитам по-голяма аудитория.

Много ще ми е мъчно да го разочарова Дядо Коледа - той е убеден, че белобрадият старец е наясно с трансформърите, а на мен не ми е нужно да ги знам, щом той ще носи подаръка.

Намерих нещо такова в амазон, но нито ще доставят до България, нито има време вече. Аз досега бях убедена, че ще намеря туй чудо в първия магазин за играчки.
Нямам време да обиколя сама да се уверя има ли го или го няма. Моля, кажете какво казват вашите проучвания по въпроса с трансформърите, моля, моля... Дано някой да го е внесъл туй чудо ooooh!