Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Вишнев пай...

  • 14 дек. 2007, 12:45 ч.
  • Преглеждания  1 949  Мнения  18  Онлайн  1
Отговори
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 832
Нещо ми се е прияло вишнев пай, но никога не съм приготвяла сама.   newsm12
Смятам да се сдобия с вишните от един-два компота. Дайте някоя рецепта, плийс  smile3525 newsm17

Реклама
# 1
  • Bourgas
  • Мнения: 1 440
Ммммммммммм...и аз чакам да видя какво ще изкочи, че звучи страхотно Crazy

# 2
# 3
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 832
Разкошно!
Благодаря, Лео   bouquet

# 4
  • София
  • Мнения: 5 001
А вишните,ако са от компот няма ли много да се разкашкат като се махат костилките?Как се процедира с тях?  Embarassed

# 5
  • Мнения: 7 474

Ако изпробваш някоя да споделиш резултата  Hug

# 6
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 817
Нямам нито вишни, нито череши  Tired

Може ли с някакъв друг плод, знам че няма да стане същото , но така ми се прияде.

Харесах си рецептичката на Тина Рина  Money

# 7
  • София
  • Мнения: 5 001
Харесах си рецептичката на Тина Рина 
И аз ама не знам как да процедирам с вишни от компот......,а те са с костилки.... newsm78

# 8
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 817
Харесах си рецептичката на Тина Рина 
И аз ама не знам как да процедирам с вишни от компот......,а те са с костилки.... newsm78


Не знам дали няма да стане ако извадиш костилките на вишните и ги наредиш отгоре, може и предварително да ги оваляш в галета, да не се деформират от топлината и да си пуснат сока..
 newsm78 #Crazy

# 9
  • София
  • Мнения: 5 001
Харесах си рецептичката на Тина Рина 
И аз ама не знам как да процедирам с вишни от компот......,а те са с костилки.... newsm78


Не знам дали няма да стане ако извадиш костилките на вишните и ги наредиш отгоре, може и предварително да ги оваляш в галета, да не се деформират от топлината и да си пуснат сока..
 newsm78 #Crazy
И ме е страх освен да не пуснат сок и да не се разкашкат......

# 10
  • София/Света на Диска
  • Мнения: 3 832
Ми това е...дори да се разкашкат... Иначе трябва да чакам до пролетта и да си набера вишни, пък на мен сега ми се яде Wink.

Дори мисля. да им сложа малко лимонов сок, за да ми стане още по-киселко.

Този, който знам аз, се състои от два пласта тесто и между тях се намира плънката от вишни. Не знам рецептата за жалост...
  chef

# 11
  • Мнения: 375
  Мисля, че ще стане и с вишни от компот - разполови ги, махни им костилките и ги оваляй в галета. Успех!

# 12
  • София
  • Мнения: 5 001
  Мисля, че ще стане и с вишни от компот - разполови ги, махни им костилките и ги оваляй в галета. Успех!
Еее да си жива и здрава за уточнението...  bouquet

# 13
  • София
  • Мнения: 1 960
Правих вишневия пай на Тина-Рина.Ммного ни хареса, а как ухае докато се пече... Вишните са невероятно вкусен плод за сладкиши. Специално съм си направила за зимата вишни в собствен сос. Правя с тях кифлички, шоколадова торта... ммммм

# 14
  • под тепетата
  • Мнения: 2 118
Добре,че ме подсетихте  Simple Smile и аз заради пая на Тина -Рина си замразих вишни, а и в бурканчета сложих(като shoshi -в собствен сос).В неделя това ще ни е сладкишът!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт