Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pazardjik

Мнения: 270
Здравейте доктор Слънчева много моля за мнението Ви и ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.Дъщеря ми е на 6 месеца и вчера й направихме рутинните изследвания за кръв и урина доктора ни ще ги види чак другата седмица и Ви моля да ми кажете дали всичко е наред за да съм спокойна  Praynig.Ето какво пише на кръвната картина:WBC 9.5-10;   Lymph# H 5.8-10;   Mid# H 1.1-10;   Gran# 2.6-10;   Lymph% H 60.9%;   Mid% H 12%;   Gran% L 27.1%;   HGB L 98g/L;   RBC L 3.32-10;   HCT L 25.7%;   MCV L 77.7fL;   MCH 29.5pg;   MCHC H 381g/L;   RDW-CV 12.7%;   RDW-SD 36.1fL;   PLT 287-10;   MPV 9.8fL;   PDW 15.6;   PCT 0.281%;   Това пише а ето и урината но не мога много да го разчета  newsm78.БЕЛТЪК-1.ОПАЛ.    БИЛИРУБИН (-).    УРОБИЛИНОГЕН w.    а отдолу 10-к...        и 7-8.....          от другата страна пише Клинично-химични изследвания  и под него   катогени-следи.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.  bouquet
Цитирай


Мнения: 5 760
Кръвната пкартина е с лека анемия и ако не сте я захранили с жълтък и месно пюре е добре вече да започнете захранването. Така ще се корекира тази лека анемия. За урината не е ясно след цифрите какви са буквите!? newsm78
Цитирай

pazardjik

Мнения: 270
Много Ви благодаря   bouquet  Hug.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.