Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Kak se pravi blat za rulo?

  • 15 дек. 2007, 12:38 ч.
  • Преглеждания  3 094  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Град София
  • Мнения: 190
Iade mi se rulo  s marmald i smetana. Molia za recepta za blata    chef

Реклама
# 1
  • 7800
  • Мнения: 225
Не е ли като обикновен пандишпан за торта?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149535.msg2845932#msg2845932

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 13:11 от skali4ka

# 2
  • София
  • Мнения: 5 001
Руло може и от еклерово(парено) тесто да стане...Ето виж на този линк как се прави пареното тесто,но сложи захар при забъркаването,че линка е за солено руло.Като сложиш захар става сладко и после си мажеш каквото си решила и завиваш...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244016.0

# 3
  • DE
  • Мнения: 766
eto i ot men mnogo lesna i barza rezepta.
4 geltaka
2s.l. hladka voda
120g.zahar
1 vaniliq
6tipka sol
4 beltaka
75g bra6no
1 paket4e ni6este vaniliq
galtazite i vodata se razbivat na pqna 2/3 ot zaharta vaniliqta i solta se pribavqt.razbiva se 6-7 min.otdelno se razbivat beltazite i ostanalata zahar.ednata 4ast se pribavq kam galtazite,bra6noto i ni6esteto.razbarkva se poleka.pribavqt se i ostanalite beltazi.razbarkva se mnogo leko.pe4e se 10-15 min na 220gr.izvagda se i vednaga se uviva v karpa na rulo.kato iztine se pravi palnega.

# 4
  • Мнения: 10 004
Ако искаш, опитай рулото на Сладка хапка, рецептата е сполучлива и става доста вкусно!

# 5
  • Град София
  • Мнения: 190
blagodaria vi za receptite, momicheta.   bouquet

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт