Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Свинско бонфиле

  • 15 дек. 2007, 14:52 ч.
  • Преглеждания  19 284  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • Джакарта
  • Мнения: 1 234
Имам половин килограм свинско бонфиле, нарязано на 5 пържоли. Как да го приготвя? Мислех си както традиционно си правя пържоли- подправени със сол, черен пипер и кимион, но пък може да не е подходящо  newsm78. Предложете ми някакви идеи, моля.

Реклама
# 1
  • Мнения: 10 482
Ооо, веднага си предлагам рецептата за бон филе - става сочно и крехко, понеже самото месо нали е сухичко, та така се получава чудно!  chef

Свинско бо … 80;ле

# 2
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
Ако са за скара сложи им  паста от соев сос,горчица,чесново брашно и чер пипер.
Ако са за фурна - малко вода,гъби, 100 грама топено сирене, червено или бяло вино .
Под фолио и после откриваш.
А има специална марина на Маги за свинско.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт