Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Джакарта

Мнения: 1 234
Имам половин килограм свинско бонфиле, нарязано на 5 пържоли. Как да го приготвя? Мислех си както традиционно си правя пържоли- подправени със сол, черен пипер и кимион, но пък може да не е подходящо  newsm78. Предложете ми някакви идеи, моля.
Цитирай


Мнения: 9 734
Ооо, веднага си предлагам рецептата за бон филе - става сочно и крехко, понеже самото месо нали е сухичко, та така се получава чудно!  chef

Свинско бо … 80;ле
Цитирай

Габрово

Мнения: 3 036
Ако са за скара сложи им  паста от соев сос,горчица,чесново брашно и чер пипер.
Ако са за фурна - малко вода,гъби, 100 грама топено сирене, червено или бяло вино .
Под фолио и после откриваш.
А има специална марина на Маги за свинско.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.