Сериала е много интересен - поне за мен. Обичам приказките, а това е една красива приказка.  До сега са излязли 8 серий.Ето накратко за какво става въпрос:
Историята за Кралят на Йоо Шин започва още от мрачните и първобитни времена, когато виждайки воините м/у Племената на Земята и страданието на хората, синът на Краля на Небето - Лорд Хуануоонг, слязал за да донесе мир на човечеството и да ги дари със знания и просперитет. Едно от племената (Тигровото Племе) обаче се почувствало ограбено, заради амбицийте си да покори света и започнало война с/у народа на Йоо Шин (обединените хора на Хуануоонг). Лорд Хуануоонг се опитал да реши проблема с добро, но дори това не успяло да спре войната. Историята продължава с множество битки, любов и страдние. На края Лорд Хуануоонг изгубил жената в която се бил влюбил и едвам успял да победи Черният Феникс, който опожарил земите на Йоо Шен. За последното използвал помоща на три по-малки бога-Пазители, които слезли заедно с него на Земята. Разочарован, че не могъл да изпълни Небесната воля, той се завърнал на Небето. Преди това обаче оставил наследник и символите на трите Бога-Пазители и четвъртят Бог-пазител Феникса, които щели да се пробудят, когато истинският Крал на Йоо Шин се прероди.

Изминали две хиляди години от тогава и народът на Йоо Шин все още чакал предсказанието да се збъдне и прероденият Крал да донесе обещаният мир. Символ за това - ярка звезда в небето, която съобщила за раждането на Краля, се появила десет години по-рано. Кой е той обаче и дали ще успее да изпълни мисията си, да събере четирите Бога-Пазителя и заедно с тях да донесе мир, тепърва предстои да разберем...

Ако ви интересува можете да го дръпнете от тук:
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Four+Gods& … =0&incldead=1