Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Австрия, Виена

Мнения: 254
Наскоро с моя приятелка сътворихме страхотно ядене ей така на майтап:))  с това каквото намерихме в моя хладилник. Ето и родената рецепта която е много лесна, вкусна и бърза за приготвяне:

1/2 малка зелка
1 голям морков
1/4 карфиол
100 г твърдо тофу  (firm) нарязано на малки кубчета
зехтин (аз от 2 години само с такова готвя)
2-3 дафинови листа, сол на вкус

Нарязахме на лентички зелката и моркова. Запържихме в малко олио всичките продукти с постоянно бъркане докато омекнат леко всички продукти и стана прекрасно ядене. Ние добавихме и люта чушка, защото и двете обичаме пикантни ястия.

На следващия ден сготвих това същото ядене на една вегетарианка, тя ахна колко е вкусно яденето  и държеше да й кажа рецептата:))
Цитирай

Бургас

Мнения: 382
това е стара рецепта/имам я в готварска книга от 1962-3г/,прави се и печена на фурна,като тофу-то/или ако го нямате,вземате кашкавал/ се настъргва отгоре върху разстеленото зеле.Наистина е много хубава,може и малко зелена чушка да нарежеш за вкус.
Цитирай

Австрия, Виена

Мнения: 254
A stiga be:)) Ne moga da povjarvam. Seriozno ti govorja kakvoto imah v hladilnika tova slojihme! Smile)



Цитат на: didik
това е стара рецепта/имам я в готварска книга от 1962-3г/,прави се и печена на фурна,като тофу-то/или ако го нямате,вземате кашкавал/ се настъргва отгоре върху разстеленото зеле.Наистина е много хубава,може и малко зелена чушка да нарежеш за вкус.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.