Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

...нямам дом, но имам път!

Мнения: 651
Купих си нов гювеч..засилих се да готвя, но се присетих, че съм чувала, че първо трябва да се въведе в употреба като се намаже с масло и се загрее  newsm78
моля, който е запознат да ми отговори

  bouquet
Цитирай

Варна

Мнения: 1 595
Аз имам поне 5 глинени съда, но никога не съм правила това за което пишеш. Единствено което знам е, че се слага в студена фурна не в загрята както всичко друго. Другото е, че когато е горещ не се облива със студена вода.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Това с мазнината се прави само ако не е гледжосан.И аз имам нов гювеч(вече на 1 месец  newsm44 ) ....щом е гледжосан няма страшно.Нищо няма да му стане ако спазваш правилата за студено и горещо....Честит ти гювеч! СъС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПОЛЗВАШ   bouquet
Цитирай


Мнения: 1 651
Това с мазнината се прави само ако не е гледжосан.  bouquet
Peace но първо го натриваш с лук или чесън.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.