Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 19 дек. 2007, 16:41 ч.
  • Преглеждания  1 265  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • ...нямам дом, но имам път!
  • Мнения: 651
Купих си нов гювеч..засилих се да готвя, но се присетих, че съм чувала, че първо трябва да се въведе в употреба като се намаже с масло и се загрее  newsm78
моля, който е запознат да ми отговори

  bouquet

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 619
Аз имам поне 5 глинени съда, но никога не съм правила това за което пишеш. Единствено което знам е, че се слага в студена фурна не в загрята както всичко друго. Другото е, че когато е горещ не се облива със студена вода.

# 2
  • София
  • Мнения: 5 001
Това с мазнината се прави само ако не е гледжосан.И аз имам нов гювеч(вече на 1 месец  newsm44 ) ....щом е гледжосан няма страшно.Нищо няма да му стане ако спазваш правилата за студено и горещо....Честит ти гювеч! СъС ЗДРАВЕ ДА СИ ГО ПОЛЗВАШ   bouquet

# 3
  • Мнения: 1 776
Това с мазнината се прави само ако не е гледжосан.  bouquet
Peace но първо го натриваш с лук или чесън.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт