Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Семейни отношения
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 113 отговора
Тая жена откакто се е родил синът ни, все ме атакува с въпроса: Кога ще заведем и оставим малкия( на 1г. и половина) у тях, на доста км. от нас живеят. А на мен все ми се струва че е малък още, дори не ги познава добре, вижда ги рядко, и просто означава да го оставя в с непознати хора, в непознат дом, съответно ще му се прилага друго възпитание и навици. Моля ви кажете ми права ли съм или абсолютно не? А, да не споделям че тази жена въобще не ме харесва и уважава, и го показва съвсем явно, но това е дуга тема. Споделете ми , моля ви, вие как бихте постъпили? Praynig Wink
Цитирай

по пътя на светлината

Мнения: 2 290
Ако не е била до теб от самото раждане на детето,не бих си позволила в тази специфична възраст да го оставя на хора ,които не го познават.
Цитирай

Galaxy 13197853088

Мнения: 2 445
ако е за 1 вечер защо да не, но за повече и аз не бих се съгласил.
Цитирай

Варна

Мнения: 27
Според мен най-добре ще е да и го обясниш кротко и спокойно,по начина по който си го обяснила и на нас.Кажи и, че за детето тя е просто една непозната жена и може би това гостуване би го стресирало повече отколкото зарадвало и че още е малък за  гостуване при нея.Дори и за една нощ!Че има време,нека да порастне и живот и здраве и с радост би го направила,но още детето не е готово!Според мен сложи детето на преден план,за да разбере тя -ако може, че го правиш заради него,а не заради себе си,и че това няма нищо общо с вашите отношения,каквито и да са те!
Цитирай

София

Мнения: 4 813
Майка ми така все ме питаше за децата, докато не проумя, че те няма какво да правят в панелката й, при положение, че живеят в къща с двор. Продаде панелката в София и си купи къща на село. Прекараха там две лета.

Не бих отнела на децата си възможността да познават бабите и дядовците си и да се обогатяват от контакта с тях. Защо не се погрижите да се виждат по-често, за да свикне хлапето с тях, а после да ги оставяте да се радват един на друг? А за навиците и възпитанието не се тревожи - децата бързо се ориентират къде какви са границите.

Ти харесваш ли "тази жена"? За уважението не ми отговаряй.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 315
Според мен не го оставяй въобще.Може да отидите на гости, но да го оставяш - не.Първо е малък,второ ти си му майка  и ти ще го възпитаваш.А ако нямаш доверие и разбирателство със свекърва си - за какво говорим.
Цитирай

под ореха на сянка

Мнения: 198
ти й кажи

Цитат
Според мен най-добре ще е да и го обясниш кротко и спокойно,по начина по който си го обяснила и на нас.Кажи и, че за детето тя е просто една непозната жена и може би това гостуване би го стресирало повече отколкото зарадвало и че още е малък за  гостуване при нея

пък после що имало теми - колко проклети били свекървите....
Цитирай

София

Мнения: 1 323
Аз също съм на мнение, че не трябва да се оставя при нея, ако отидете на гости и ти си с него - да, но да остане самичък у тях - не.
Цитирай


Мнения: 1 845
ами при положение,че детето не познава много баба си,пък и щом живеят далече от вас,аз ако бях на твое място нямаше да го оставя.незнам дали съм права или не,но просто нямаше да го оставя.лично аз бих положила усилия да посещавам свекито по-често с внук й,да имат контакт,да има мир и любов,но да си оставя детето там-твърдо не!
Цитирай
Според мен най-добре ще е да и го обясниш кротко и спокойно,по начина по който си го обяснила и на нас.Кажи и, че за детето тя е просто една непозната жена и може би това гостуване би го стресирало повече отколкото зарадвало и че още е малък за  гостуване при нея.Дори и за една нощ!Че има време,нека да порастне и живот и здраве и с радост би го направила,но още детето не е готово!Според мен сложи детето на преден план,за да разбере тя -ако може, че го правиш заради него,а не заради себе си,и че това няма нищо общо с вашите отношения,каквито и да са те!
МНого хубаво казано beib07. Повярвай ми опитвала съм да го кажа, е не по същия топъл начин, но тя не го приема това за основателна причина. И твърди че така си мисля само аз, а там нещата ще стоят по по-различен начин, въобще нямало да се сеща и да търси мама. Звучи ми много страшно Crying or Very sad
Цитирай
ами при положение,че детето не познава много баба си,пък и щом живеят далече от вас,аз ако бях на твое място нямаше да го оставя.незнам дали съм права или не,но просто нямаше да го оставя.лично аз бих положила усилия да посещавам свекито по-често с внук й,да имат контакт,да има мир и любов,но да си оставя детето там-твърдо не!
Оф, карате ме да ви призная че всъщност ние почти не си говорим вече, тя ме обиди и нарани много, и аз нямам желание повече да ходя в техния дом. Толкова е сложно, незнам как трябва да постъпя с детето?
Цитирай


Мнения: 676
Може би защото още нямам деца и защото свекърва ми е много свестен човек, но не мога да разбера защо тук всяка втора тема е за отношенията със свекървата. Гледам как някои майки дори изцяло забраняват на децата си да се виждат с баба си и дядо си и ми е интересно къде в цялата тази история са мъжете.

Аз не си представям да реша подобно нещо, обаче си представям колко наранен и обиден би се почувствал моят мъж от такова решение. Както и аз, ако той забрани един ден на детето ни да се вижда с моите родители.

Конкретно по темата мисля, че детето е още малко, за да го оставиш само далеч от вас. Но от друга страна мисля, че не трябва да го лишавате от контактите с баба му и дядо му. Как ще свикне с тях и как те няма да са непознати, ако не контактуват по между си. Ходете им на гости, канете ги при вас... Нали сте едно семейство?

Цитирай


Мнения: 1 845
щом не сте в добри отношения,щом те е обидила,щом не си говорите,щом даже непряко те заплашва,че детето ти,ако е там,няма да пита за теб....въобще няма какво да му мислиш-детето си е твое,не й го оставяй.аз мисля,че едно дете трябва да има контакт с баба си и дядо си,но във вашия случаи може този контакт да бъде негативен-за съжаление много свекърви наговарят децата против майките,ако са в лоши отношения,а една такава интрига не е ползотворна за никое дете,още повече в една такава крехка възраст.
Цитирай

София

Мнения: 1 130
 newsm78Не разбирам защо трябва да е при свекърва ти? Сега кой го гледа?Таткото какво мисли по въпроса?Няма ли възможност да поседиш и ти с детето докато свикне там и да видиш дали го гледат добре.Бих го оставила единствено ако е в интерес на детето.Вашите отношения нямат нищо общо.Може да обича внучето си....И последно ,ако майчинското чувство ти казва да не го оставяш,не би трябвало никой и за нищо на света да те принуждава да го направиш.
Цитирай
Да, майчиното чувство ми казва да не го оставям, защото първо свекърва ми по никакъв начин не ми показва че ще прави всичко възможно да го гледа по начина по който аз го гледам, ами даже напротив, като са у нас на гости, аз й казвам така го гледам или правя, а тя пред мен си прави друго, дори ме уверява че аз не съм права и така. Е, питам, аз с какво доверие да й го оставя?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 113 отговора