не видях да има такава тема,а ще е полезно да споделим каква е професията ни,хем е начин да научим още нещо за другия,хем може да е полезно ако някои има въпрос от вашия бранш. е какво работите или каква специалност имате? аз завършвам право и смятам да се реализирам в тази област или евентуално в психологията,която ще запиша като второ висше,живот и здраве.
Може да е последната, но има хора, коита са си сменили професиите. Аз от 1 месец съм Маман. Казват ми и Каката Еми много съм доволна, някак си се разтоварвам на работата си, разбираш ли?
И аз правя опити за такъв. Точно месец изкарах. Но според личната ми лекарка ще трябва да ми се удължи болничния и да си седя вкъщи. Работодателите ми едва ли ще са доволни и съгласни и най-вероятно ще си остана само с опитите. Иначе по диплома съм бакалавър Историк-Етнолог.
И аз правя опити за такъв. Точно месец изкарах. Но според личната ми лекарка ще трябва да ми се удължи болничния и да си седя вкъщи. Работодателите ми едва ли ще са доволни и съгласни и най-вероятно ще си остана само с опитите. Иначе по диплома съм бакалавър Историк-Етнолог.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.