Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 087
Имам дебърцини в хладилника, но нямам никаква идея какво да ги правя. Единственото, което ми идва на ум е боб с дебърцини, но нещо не ми се нрави тази идея. Помагайте.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Изпечи ги....На скара стават най-добре,но може и във фурната
Цитирай

София

Мнения: 248
Аз правя една "пица" с наденица, която мъжът ми и детето много обичат:
Слагаме малко мазнина на дъното на тавичка, отгоре нареждаме наденица, кренвирши, в твоя случай може дебърцини, след това разбиваме 4-5 яйца и заливаме сместа, отгоре начупваме малко сирене, подправки по желание и слагаме да печем във фурната. Става много бързо и в интерес на истината е доста вкусно.
Цитирай


Мнения: 4 496
Аз най-често правя тесто за палачинки, потапям ги и после ги пържа в силно сгорещено олио или във фритюрник. Става много вкусни.! Flutter
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Аз най-често правя рядко тесто, потапям ги и после ги пържа в силно сгорещено олио или във фритюрник. Става много вкусни. Ще потърся точната рецепта за тестото. Flutter
А как се задържа тестото по дебърцините?Аз пробвах преди време да панирам кренвирши,ама тестото се свличаше нали са гладки.Независимо ,че пробвах и с по-рядко и с по- гъсто тесто.....
Цитирай


Мнения: 4 496
Редактирах се, тесто за палачинки. Стича се малко, но гледам бързо да ги слагам да се пържат. Или го правя малко по-гъсто - това, когато правя и кремвирши, защото те са още по-гладки от дебърцините.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Aха,ами значи ще пробвам пак.Особено като се изсипят гости ненадейно е много хубаво бързо мезе....Благодаря краcим      bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.