Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Туризъм
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 423
Предстои ни по празниците пътуване до Кюстендил и ще вземем дъщеря ни, която е на 1г. и 9м. Престоят ни ще бъде в хотел, в който ще си има всички удобства, но въпроса ми е за храната. Детето е голямо, но все още си яде пасирано, свикнала си е с домшаната храна, която аз си приготвям и съм малко притеснена как ще я караме там. Решила съм да и сготвя от вкъщи и да стерилизирам бурканчетата и да и давам там от мооята храна. Но незнам точно как се стерилизира, знам че се варат с капачките надолу 10-15мин и това е. Има ли нещо друго което се прави и го пропускам? Има ли вариант дори и стерилизирана да се развали храната? Притеснявам се, защото искам да и направя крем супа а тя се прави с пр.мляко и знам, че се развалят по-бързо тези храни? newsm78 Сигурномного ми се смеете на тъпите въпроси, но искам да споделите вие как практикувате в такива ситуации и какво бихте ме посъветвали!!!!  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 1 585
Аз бих си купила готови пюрета
Цитирай


Мнения: 423
Е, и аз бих си купила готови, само да ги харесваше!!!! Peace
Цитирай

Abu Dhabi

Мнения: 7 987
1. не е задължително кремсупата да е с прясно мляко. Приготвена с прясно мляко по-добре да не правиш и стерилизираш. Но можеш да направиш гъста кремсупа и на място да добавяш мляко, ако толкова е необходсимо.
2. Да, варят се 15 минути, може и 20 за месни консерви, не е нужно да са с капачките надолу.
3. А вариант ли е да ви пасират храна в ресторанта на хотела? въпреки притесненията ми, не са ми отказвали, когато ми се е налагало.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.