Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 21 дек. 2007, 14:13 ч.

Шоколадова глазура на меденки

  • 723
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 751
Днес за първи път пекох сладки (меденки) та съм пълен лаик  Crazy
Меденките станаха супер, но с глазурата се изложих  Joy

Интересно ми е, как точно се приготвя  newsm78
аз разтопих шоколад на водна баня и добавих масло/маргарин.

Но каква е точно пропорцията?

И като ги топна, после как да ги поставя, че глазурата да изсъхне.
Моята си остана полутечна  Tired

# 1
  • Мнения: 2 104
Маргаринът/маслото се добавят в малки количества, ако искаш да "хрупа" шоколада аз за около 200-250 гр шоколад слагам 1 чаена лъжичка масло/маргарин. Иначе се втечнява прекалено много и от мазната консистенция си остава течен...

 Peace

# 2
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 627
Да  наистина, сложила си явно повече масло. Айля правилно ти е отговорила! Peace

# 3
  • Мнения: 2 751
Яснооо. Благодаря  Hug

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт