Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 2 750
Днес за първи път пекох сладки (меденки) та съм пълен лаик  Crazy
Меденките станаха супер, но с глазурата се изложих  35

Интересно ми е, как точно се приготвя  newsm78
аз разтопих шоколад на водна баня и добавих масло/маргарин.

Но каква е точно пропорцията?

И като ги топна, после как да ги поставя, че глазурата да изсъхне.
Моята си остана полутечна  Tired
Цитирай


Мнения: 2 058
Маргаринът/маслото се добавят в малки количества, ако искаш да "хрупа" шоколада аз за около 200-250 гр шоколад слагам 1 чаена лъжичка масло/маргарин. Иначе се втечнява прекалено много и от мазната консистенция си остава течен...

 Peace
Цитирай

Czech Republic

Мнения: 2 592
Да  наистина, сложила си явно повече масло. Айля правилно ти е отговорила! Peace
Цитирай

София

Мнения: 2 750
Яснооо. Благодаря  Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.