Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 21 апр. 2005, 18:46 ч.

Как се прави Родопски пататник?

  • 1 298
  • 5
  •   1
Отговори
  • Сунгурларийе
  • Мнения: 431
Моля за рецепта

# 1
# 2
  • Monaco di Baviera
  • Мнения: 545
Цитат на: Anonymous
Виж тук Grinning  Grinning

Az съм госта ...

# 3
  • Plovdiv
  • Мнения: 39
ето моята рецепта:

1 кг. картофи, 1-2 гл. /не много големи/ лук, 2 яйца, сол

Всички продукти се настъргват и се пече в подмазана тава
по желание може да се добави и малко сирене.
Аз съм го правила на котлона в тефлонов тиган и го запържвам и от двете страни.
Успех



http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=vie … albumID=328012176

# 4
  • Сунгурларийе
  • Мнения: 431
О-о-о благодарско, благодарско newsm20

# 5
  • Мнения: 772
баба ми го прави с кори от двете страни...корите тя ги точи...става страхотно,кофтито е,че не мог да спра да го ям докато не свърши...Другата ми слабост  е нейният боб...

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт