Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Плевен

Мнения: 4 997
Интересува ме как се прави сместа за гофрети? В рецептата, която имам, се слага много масло, което ми се струва наистина много.Моля някой да ми каже!Благодаря!
Цитирай

Варна

Мнения: 1 595
И аз се интересувам. Тези които ги правим в къщи не стават хрупкави, а на мен ми харесват хрупкави.
Цитирай


Мнения: 7 473
Заповядайте http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244333.0
Цитирай

Плевен

Мнения: 4 997
Мерси,Лео  Hug Аз нямах търпение и забърках по рецептата, която имах. От едната страна ми стават глетиви  Rolling Eyes Другия път ще пробвам по твоята рецепта  Peace
Цитирай

Popovo, Bulgaria

Мнения: 492
аз ги правя по така - разбивам 2 яйца с 3-4 л. захар до побеляване. Прибавям 600 г прясно мляко, 1/2 чаша РАЗТОПЕН маргарин, 2 ванилии и брашно, да стане малко по гъсто от палачинковото. Набухвател не слагам и предварително не мажа гофретника.
Цитирай

малкия йеросалим

Мнения: 561
а знае ли някой дали мога да съхранявам готовото тесто в хладилника за няколко дни.толкова много ми се ядяха гофрети  Embarassed,че направих двойна доза и ми остана доста тесто.сега съм го прибрала в хладилника и се чудя дали мога да го държа до събота. newsm78
Цитирай

Варна

Мнения: 595
а знае ли някой дали мога да съхранявам готовото тесто в хладилника за няколко дни.толкова много ми се ядяха гофрети  Embarassed,че направих двойна доза и ми остана доста тесто.сега съм го прибрала в хладилника и се чудя дали мога да го държа до събота. newsm78

От днес до събота не знам,но аз съм държала към 24 часа,от днес до другия ден-нищо му нямаше,пак си бяха вкусни гофретите.Мисля че и два дни може да издържи,обаче не съм пробвала и не мога да кажа със сигурност.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.