Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 27 дек. 2007, 12:19 ч.

Свинско сърце?

  • 1 104
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 300
Здравейте ,дадоха ми едно свинско прясно сърце, как да го приготвя за довечера  помагайте?

# 1
  • София
  • Мнения: 1 209
леко кипнато на ивици и след това с гъби, лук и вино в йенска тенждера Simple Smile наздраве.

# 2
  • Мнения: 2 244
Само го сваряваш. После режеш на ивици и слагаш олио, сол, оцет и чесън. Това  ми е любимото мезе.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт