Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 27 дек. 2007, 12:19 ч.

Свинско сърце?

  • 1 090
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 291
Здравейте ,дадоха ми едно свинско прясно сърце, как да го приготвя за довечера  помагайте?

# 1
  • София
  • Мнения: 1 211
леко кипнато на ивици и след това с гъби, лук и вино в йенска тенждера Simple Smile наздраве.

# 2
  • Мнения: 2 110
Само го сваряваш. После режеш на ивици и слагаш олио, сол, оцет и чесън. Това  ми е любимото мезе.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт