Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 258
Здравейте ,дадоха ми едно свинско прясно сърце, как да го приготвя за довечера  помагайте?
Цитирай

София

Мнения: 1 211
леко кипнато на ивици и след това с гъби, лук и вино в йенска тенждера Smile наздраве.
Цитирай


Мнения: 1 821
Само го сваряваш. После режеш на ивици и слагаш олио, сол, оцет и чесън. Това  ми е любимото мезе.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.