Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 4 437
Здравейте.Искам да приготвя пъстърва на скаричка тази вечер.Намерих много рецепти в търсачката,и в други сайтове.Обаче не искам да експериментирам,а точно да си я направя на скарата(така си я обичам от заведенията) и имам няколко въпроса,понеже четох че някои имат проблем със залепването на рибата и т.н.Значи искам да попитам колко трябва да загрее скарата,с какво да я намажа,рибата във фолио ли да я сложа или без.Приемам всякакви съвети,защото не съм правила риба никога досега.Мерси предварително.  bouquet
« Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 15:10 от Slav4e_Av4e »
Цитирай


Мнения: 5 125
Можеш да посолиш отвътре и отвън рибата със сол, черен пипер и подправка за риба. Вътре слагаш резени лимон и ако имаш стръкове пресни подправки - девисил, мащерка или каквото обичаш, въпреки че по това време на годината едва ли ще намериш. Намазваш кожата с олио или зехтин и я слагаш на предварително загрята скара, не много силна. По-добре е без фолио, защото с фолиото е вкусно, но става по-скоро като варена, отколкото като печена.
Цитирай


Мнения: 4 437
Мерси мила,супер си.  bouquet
Цитирай


Мнения: 9 731
Адйе пак да си дам рецепта със снимка! Hug

Пъстърва
Цитирай


Мнения: 4 437
Адйе пак да си дам рецепта със снимка! Hug

Пъстърва


Супееер. Hug  bouquet Страшно апетитно,и точно отговори на каквото ми трябва,с какво да намажа скарата и т.н.Страхотна си.Май преди да задам въпроси,ще минавам първо през твоите рецептички. Laughing Как да проверя колко е заграля скарата. EmbarassedИзвинявам се още веднъж за елементарните въпроси. Hug
Цитирай


Мнения: 9 731
ами сложи си ръката на 6-7см от скарата и трябва да усетиш горещина!
Освен това вероятно ще дими.
За най-сигурно я остави 10 мин да поработи, все ще се загрее силно до тогава.
Цитирай


Мнения: 4 437
ами сложи си ръката на 6-7см от скарата и трябва да усетиш горещина!
Освен това вероятно ще дими.
За най-сигурно я остави 10 мин да поработи, все ще се загрее силно до тогава.

Мерси.Ще трябва да те черпя вече.А сега гледах снимките на ястията ти.Малеее  Crazy ,а мислих от втори да започвам диета,а половината неща ми се приядоха още сега.Май ще трябва да спра да отварям готварския.Мерси още веднъж и за вчера и за днес.  bouquet   bouquet   bouquet
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.