Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 дек. 2007, 15:54 ч.
  • Преглеждания  7 476  Мнения  37  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 087
Малката иска принцеси с кайма, но в момента за съжаление не мога да ползвам скарата. Дали ще станат и на фурна? Има ли нещо, което се слага допълнително, за да не се свиват примерно..?

Реклама
# 1
  • Мнения: 4 437
Не виждам причина да не станат,аз съм правила.Само че слагам решетката на средното,а не долу.

# 2
  • софия
  • Мнения: 7 282
сложи решетката на фурната почти най-горе, но не съвсем на последната степен, че ще изгорят.
Ако имаш функция грил- супер, ако не- пусни на горно печене на висока Т и си готова.

# 3
  • под голямата лоза
  • Мнения: 7 724
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning

# 4
  • там нейде .............
  • Мнения: 647
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green

# 5
  • из дебрите на имагинерните стойности
  • Мнения: 463
Аз пък ги правя на горещ тефлонов тиган и стават страхотно и бързо. Даже ги пека от 2те страни.

# 6
  • София
  • Мнения: 6 780
Виждала съм на басейн Диана - правеха ги на отворена фурна Раховец, скарана беше по-средата. Иначе принцесите бяха намацани фабрично и само ги печаха. За да не се свиват съм чувала, че каймата по края се набожда с вилица, но не съм пробвала.

# 7
  • София
  • Мнения: 3 354
Свекърва ми прави принцеси с кайма,като пържени филийки.Стават божествени.

# 8
  • Мнения: 1 087
Направих ги във фурната, за секунда се подвуомих дали да не ги направя на грил тигана, но се отказах. Със сигурност на фурна не са така вкусни, както на скара.

# 9
  • из дебрите на имагинерните стойности
  • Мнения: 463
Направих ги във фурната, за секунда се подвуомих дали да не ги направя на грил тигана, но се отказах. Със сигурност на фурна не са така вкусни, както на скара.
Значи следващия път на тигана! Laughing  bouquet

# 10
  • Варна
  • Мнения: 1 440
Аз пък ги правя на горещ тефлонов тиган и стават страхотно и бързо. Даже ги пека от 2те страни.
За първи път чувам за принцеси на тиган. С намазаната с кайма страна ли ги слагаш в тигана?

# 11
Казвали са ми , че за да не се свива каймата се омесвала с настърган кашкавал и така се мажат филийките. Със сигурност поне няма да е зле на вкус , но не съм пробвала.

# 12
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Само във фурната ги правя-
тя събира по повече и стават на веднъж Wink
Докато ги мажеш я включи да загрява,
мушкаш ги в горещата фурна и.....готово Grinning
и аз така Mr. Green

И аз  Grinning

# 13
  • Левият бряг на Арда
  • Мнения: 157
Когато имам повечко кайма и време, намазвам филийките и ги замразявам.  После направо пека на гореща скара или грил тиган. Стават много бързо. Не залепят и не се свива каймата.


Свекърва ми прави принцеси с кайма,като пържени филийки.Стават божествени.
izabela , моля те, напиши по-подробно за тези принцеси.

# 14
  • София
  • Мнения: 3 354
Маже се едната страна на филията с кайма,след това се намазва с яйце от двете страни и се пържи.  chef

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт