Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • гр. Пловдив
  • Мнения: 6 164
Дайте да се посмеем на малките образчета. Как се държаха с дядото?

Започвам аз:
на срещата в градината не присъствах, но останах много учудена като Джони ми каза, че е рецитирал стихче и се е радвал като всички. Все пак доскоро го отричаше с думите "не го ща дядо Коледа, ще ме кара да слушам". Но първата среща явно е минала добре, защото вкъщи беше истинското шоу:
Отвори му вратата и се усмихна, като го побутнах и го покани да влезе. И започна да говори, ама много да говори... Ела сега да видиш как съм си подредил стаята, за теб съм я подредил, виж колко хубаво. И го замъкна в стаята, държа го там пет минути и го въвеждаше в подробности. Не е пропуснал да каже, че постоянно си подрежда всичко. Каква нагла лъжа....
После му показа снимката от градината "виж, имам снимка с теб или с брат ти, май". Започна дядото да дава подаръци и явно впечатлен от размера и бройката, отиде при баба си и каза "Дай, бабо, да почерпим Коледа с бонбон, виж колко подаръци ми донесе." Отворихме му кутията, а той от притеснение и бързане да почерпи, я обърна. Но важното е, че се сети сам да почерпи.
Дядо Коледа му показа трикче с крушката /разбира се, мъжа ми я палеше/ и понеже Спасчо си държеше големият динозавър и той плесна с динозавърските ръце и о, чудо, крушката светна. И така пет пъти. Колям кеф. После като си тръгна дядото, гледам го пляска динозавъра с ръце, пляска, няма магия. Глупачето, чуди се какво става. Simple Smile
За първият подарък каза едно стихче, за втория пак същото, за третия дядото казва, дай нещо друго. Същото, обаче с друга интонация. Хитрец малък. За четвъртия различна интонация.
На изпращане го пита къде са му елените. И следната препоръка "няма да ги пипаш за рогата, че ще те размяткат".
Все пак е на три и е още глупаче. Беше толкова хубаво.

# 1
  • София
  • Мнения: 7 071
На срещата в градината не присъствах, но госпожата й каза, че го е зяпала през цялото време с отворена уста. Днес, в един мол попаднахме на Дядо Коледа барабар със Снежанка. Снимахме я с тях, но тя беше по-скоро притеснена.

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 8 209
В детската градина първо е имало театър, а после Дядо Коледа е раздавал подаръците. Марти ми каза, че Дядо Коледа бил същия артист който играел в театъра. Познала му лицето и гласа...И това са си коментирали повечето деца, защото разбрах и от другите майки, че е имало подобни изказвания вкъщи. Но иначе беше щастлива, че си е получила подаръка като всяко едно дете.
Аз се чудих какво да и отговоря и и казах, че Дядо Коледа не може да мине през всички градини едновременно и затова си изпраща понякога помощниците.

# 3
  • София
  • Мнения: 3 531
В детската градина не съм присъствала,но от госпожите разбрах,че е пял песничка по собствено желание.Искрено се учудих,защото го знам че е притеснителен.
Вкъщи чичо му специално си купи костюм,намъкна се в него и почука на вратата.Първаоначано стъписан,после се отпусна поучи си подаръците,пак изпя песничка и заръча догодина пак да дойде,а когато чичо му се върна преоблечен в ежедневни дрехи още на вратата каза,че го е познал,че той е бил дядо Коледа!
Догодина какво ли трябва да измислим,за да го излъжем незнам:)

# 4
  • София
  • Мнения: 472
Моята дъщеря е на 2г.7м. и направо е влюбена в дядо Коледа. Водих я на едно парти в ЦУМ и през цялото време е стояла при него. Когато човекът тръгна да раздава подаръци на децата я дръпнах към мен, а тя се скъса да реве-искала при дядо Тодеда /Коледа/. Е, взе я и заедно раздаваха подаръците, а горките майки май не успяха да направят снимки на дечицата си с добрия старец без моята щерка  Mr. Green Реших да я зарадвам и я водих на още няколко партита, като си мислех че ще и омръзне и ще спре по цял ден да мрънка за него. Да ама не. Най-интересното е, че въобще не я вълнуват подаръците, а самият старец  newsm78

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт