Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-4 от 4 отговора
Единствените , за които се сещам са тези на Колхозния пазар и по улица  Княз Борис. Ако имате пресни впечатления въобще от някой златарски магазини , споделете.
Да си призная малко съм скептично настроена към златарските магазини на Колхозния пазар и поради това искам помощ.
Цитирай


Здравей,
аз си накупих всички бижута включително и халките за сватбата ни от магазин Арамис. Намира се срещу входа на хотел "Черно море" до едно кафе не помня дали не беше Давидоф. Мисля, че ме разбра, отиваики към ФК от лява страна. Вярно че там е малко по-скъпо, но аз съм доволна от нещата там. Поздрав
Цитирай


Здравей!Хубави са нещата на Аристо-има златарско ателие на гърба на църквата Св.Никола.Малко магазинче преди Теранова и щанд във Валентина\първия етаж\.
Цитирай


Ами, общо взето и аз съм много доволно от Аристо, защото работят прецизно и изпълняват и най- големите капризи...както моя пръстен....и са готини хора...
Цитирай


Златцето удари 40-така, че и отгоре за грам. Вчера точно витрината на Арамис гледах, нищо не можа д аме впечатли- кич му  е малко да го нарека( по моя вкус, разбира се). Има един златар до икономическия техникъм, за него хубави работи съм чувала.
Цитирай


1-4 от 4 отговора