Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 525
Здравейте, мами! Бихте ли ми помогнали? Тъй като кухнята, от която се храни детето ми, се струва доста еднообразна, реших аз да й готвя. Имам си разни книжки с рецепти, а и от форума също, но ми е чудно какво мляко да използвам за приготвяне на десерти или за крем супа например. Защото как да приготвя десерт с АМ, след като то не трябва да завира. Може би трябва да използвам сухо мляко, но каква марка? Моля ви, дайте ми някакви напътствия, предварително благодаря и дано не се повтаря темата ми.

# 1
  • Мнения: 33 231
Преди да стане на 1 г., слагай адаптирано, марката няма значение.
Не трябва да се вари, да, затова след като се охлади десерта или каквото си решила да правиш, добави направо в сухо състояние 1-2 мерителни лъжички. Ако е гъста храната, можеш предварително да го разтвориш, за да стане исканата гъстота.

# 2
  • Мнения: 2 908
Аз от 11 месечна и готвя десертите с прясно мляко,до тогава само с АМ.

# 3
  • София
  • Мнения: 11 652
На каква възраст е бебето ти?

# 4
  • Мнения: 525
На каква възраст е бебето ти?
На 11 месеца.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт