Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • гр. София
  • Мнения: 131
Здравейте,
има ли някой впечатления от тази програма към социално министерство http://www.az.government.bg/Projects/Prog/Maiki/MaikiContents.htm?
Някой възползвал се от нея?
Има ли социлани работници, които се изпращат при безработното лице на проверка с оглед да се уверят, че работата тече нормално....каквото и да знаете за тази програма, моля да споделите!

# 1
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
  • Мнения: 218
Мислех да пусна нова тема, но след като има ...
1. Дали не е прочетена темата, но от 04 януари никой не се е включил?
2. Има ли мами от този форум, които са се възползвали от програмата "В подкрепа на майчинството"? Какви трудности е срещнала по процедурата с документите? Какъв ефект има до момента?
Споделям:
Аз лично, не мога да си позволя суми от 400 лв. и повече за детегледачка. За това, че се върнах на работа /държавна/, държавата ме "наказа" с - 50% от майчинството. От 1 април ми се налага ефективно да работя /до сега ползвах отпуск от 2007 г./ Няма на кого да прехвърля майчинството. Въпреки, че много от майките тук ще кажат, че не биха си поверили детето на случаен човек, аз смятам, че и чрез тази програма е възможно да се намери съвестен и отговорен човек. Естествено сумата по програмата е малка/250 лв. + осигурителни вноски, за сметка на държавни бюджет/, но плюс добавка към нея, финансовия момент ще отпадне като пречка.
Все пак ако някой има опит и е минал през процедурата по програмата, моля да сподели опит!

Ще докладвам за пътя, по който ще мина, за да се възползвам от тази програма!

# 2

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт